Kardiyo Programı(acil)

AkrepHan

Yeni Üye
Arkadaşlar kendime bir kardiyo programı yaptım
Kilo:69
Boy:1,68

PROGRAM:
20 dakika koşu eğimli alanda
20 dakika eliptik bisiklet
5 dakika ara
15 dakika 9.5 kilometre koşu (8.30 da 1 dakika yürüyüş sonra devam)
5 dakika ara
25 dakika eliptik bisiklet
aralarda barfiks barına asılı kalma

bu program uygun mudur ? boyum kısa olduğu için diyet yapmıyorum.

ekmeği oldukça az tüketmeye çalışıyorum ama bazen evde hazır bişeyler olmadığında ekmek arası peynir yapmaktansa döner söylüyorum normal ekmekten biraz küçük bi ekmek arası döner yiyorum bu döner normal dönemde normal geliyor fazlasını bile yiyebiliyorum ama kardiyodan sonra bi tanesi beni aşırı doyuruyor.

beslenme olarak tavsiyelerinizi bekliyorum vede bu program uygunmudur sizlerin görüş ve fikirlerini bekliyorum

programına dıyecegım bısey yok kardeşim ama beslenmen yalnış gibime geldi cardiyoda yağ yakıyosun dönerden geri alıyorsun bilmiyorum bana yanlış geldi diğer arkadaşlar ne der

beslenmedede diyet e giremem ama dikkat edebilirim mesela 3 dilim ekmeği geçirtmem öğünlerde ama malesef öğrenci olduğum için 8 de yiyip 10 da yatıyorum bu konuda öneriniz varmı daha mı erken yemeliyim ? mesela kaçta yemeliyim ?

siz bana içerisinde

makarna
pilav
et
sebze (pırasa,bakla,bamya hariç)
bulunan

açısından zengin bi beslenme programı yaparmısınız ?

haa birde her gece yatmadan çiftliğin sütlerinden içiyorum e doğal süt ama yarım yağlı değil doğal olunca tam yağlı olmak zorunda o nedenle onun çok etkisi olurmu?

Son düzenleme:
Beslenme programını kendın cıkartmalısın kanaaindeyım yada en yakın bır dıyetısyene gıderbılırsın forumda ben dahıl ogrencı olan bır cok arkadas var onların beslenme programlarına bakıp kendıne gore bıseyler hazırlayabılırsın

Back
Yukarı