Kardiyo mu BB mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xccc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xccc

Üye
öncelikle herkese merhaba.spora yeni başladım boyum 183 kilom 81.bel ölçüm 97 ancak karın bölgemde hafifte olsa yağlanma var özelliklede alt karın bölgesinde.sizce kardiyo egzersizi yapmalı mıyım yoksa bodybuilding mi yapmalı mıyım?ikisini aynı anda yapmak istemiyorum kas gelişimi açışından.ilgilenen herkese teşekürler şimdiden

sizin için önemli olan neyseonu yapın yağlanma çok fazla değilse kardıoya gerek yok beslenme ıle ve body ıle zaman ıcınde yag oranı azalabılır.

ısınma amaclıda antremandan once 5-10 dk lık kardıo yapabılrısınız bu ısınmanızı sağlar zararı olmaz kas gelişimine

teşekürler zaten ısınma amacıyla 15 dk koşuyorum başlamadan önce.bir sorum daha olucak dediğim gibi yeni başladım ve 2. antrenmanımı dün yaptım.Ancak karın ve omuz bölgem hariç vücudumda hiç bir kas ağrısı olmadı.4*8 çalışıyorum ve ağırlık olarakta son 2 tekrarda zorlandığım ağırlıkları kullanıyorum.Bu bir sorun mu?

snn vücudundaki yağ oranına bağlı diye biliyorum..

teşekürler zaten ısınma amacıyla 15 dk koşuyorum başlamadan önce.bir sorum daha olucak dediğim gibi yeni başladım ve 2. antrenmanımı dün yaptım.Ancak karın ve omuz bölgem hariç vücudumda hiç bir kas ağrısı olmadı.4*8 çalışıyorum ve ağırlık olarakta son 2 tekrarda zorlandığım ağırlıkları kullanıyorum.Bu bir sorun mu?
nizamı yapmışsanzı ahreketleri gelişir ağrı olmazsa olmaz değil

benım bugune akdar toplasam 1-2 kere omzu agrım olmustur o kadar ama gelişme bazen en cok omudan aldıgımda oluyor yanı ağrı şart değil

elınzıden geldıgınce ağır çalışın ama hareketleride bozmayın

Tabi ki BB sorumu yani ;)

Doğru beslenme ile BB yapıldığında daha iyi yağ yakılır!
Kardio yu 5-10dk dana fazla yapmam ;)

Vücud yağ oranını ölçtür eğer yağ oranın %10 un üstünde ise cardio ile başla yağ oranını düşürünce BB'ye geç.

yorum yazan herkese çok teşekkürler vücut yağ oranımı ölçtürüp karar vericem. hareketleri doğru şekilde yaptığımı düşünüyorum teşekürler

kesinlikle bb yapmalısın unutma ne kadar cok kas o kadar yag yakımı demektir üstelik sekilli ve fit bir fizik icin cok iyi bir secim olur yag oranın fazla degilse cardıo yapmayabilirsin tabii bunların yanında en önemli unsur beslenmedir

Back
Yukarı