• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

kardeşler buda ben ama

kardeşler bu badi 3 aylık fotom ama 10 ay yeni foto ekliyecem

• Total voters
    363
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
15 Ne aşağılayıcı ne yüceltici sıfatlar kullanmayın (üstad, usta, hoca, abi, aga, baba, kardeş, koçum...). Artniyetli olmasanız dahi bunlar yanlış anlaşılabilir. Kişilere sadece nick'leriyle (takma isimleriyle) hitap edin.

Ben bu başlıktan hiç bişi anlamadım ama düşünücem hangisine oy wericeimi.. :D

Tam hayal ettiğim formu yakalamışsın, tebrik ediyorum özellikle abdominaller ve pektoraller süper, orantı ve definasyon kusursuz, en zor gelişen bölgelerden biri olmasına ramen kalflarında harika görünüyor, tekrar tebrik ediyorum.

3 ay için fena değil, ama daha iyi olabilirdi.Yazmadan geçemiyeceğim "badi" diye bir kelime türkçede yok, kişisel olarak algılama ama vücut geliştirme sporuna ait terimleri daha düzgün kullanırsak sevinirim.Dilimize sahip çıkalım lütfen.

Ben göğüsleri çok beğendim ama biraz daha mide çalışman lazım gibime geliyor!

Flexor sana katılmamak mümkün değil ne yazık ki. Arkadasım sende bence bele ve karına oncelik ver.. Başarılar diliyorum yarışma gibi oldu. Gerçi buda bir yarış

Cevap yazmadan önce son mesajların tarihine bakınız. Zaten şu anda arkadaş devam etseydi 6 aylık oluyor, kaldıki yorum yapmaya değer bir birşey yok ortada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı