Karbonhidrat tozu içtikten sonra kusuyorum

Arkadaşlar ben berbat durumdayım 175 boy 55 kilo.Son çare karbonhidrat tozları ile kilo alalım dedik.
Weight gainer 1850 aldım 2 gün önce 2 kere kullandım içtikten sonra miğdem alt üst oldu kustum.Bugün yine saat 9 gibi yemek yedik yarım saat sonra karışımı yaptım fakat cok kötü kustum bunun nedeni nedir tadı güzel aslıdna vanilya aromalı

Arkadaşlar ben berbat durumdayım 175 boy 55 kilo.Son çare karbonhidrat tozları ile kilo alalım dedik.
Weight gainer 1850 aldım 2 gün önce 2 kere kullandım içtikten sonra miğdem alt üst oldu kustum.Bugün yine saat 9 gibi yemek yedik yarım saat sonra karışımı yaptım fakat cok kötü kustum bunun nedeni nedir tadı güzel aslıdna vanilya aromalı
Miden yediğin yemeği sindiremeden ikinci vakayı alınca normaldir Bana sorarsan kullanma doğal yollardan devam et kilo almaya mideni zorlama pek

Miden yediğin yemeği sindiremeden ikinci vakayı alınca normaldir Bana sorarsan kullanma doğal yollardan devam et kilo almaya mideni zorlama pek
Yemek yemekle kilo almamım imkanı yok doktorada gittim.Benim miğde kuş miğdesi kadar.Yarım ekmek yesem karnım doyuyor.Zorlasam kusuyorum.Malesef durum bu.
Şimdi iştah açması için bira mayasımı ne o ilaçtan aldım.Birde bu karbonhidrat tozu bakalım allah yardım ederse 85 kilo olmak istiyorum[DOUBLEPOST=1402420436][/DOUBLEPOST]
aynı durumdayız boy ve kilo olarak
Yaş kaç ne zamandır öylesin.Ben 23 yaşındayım kendimi bildim bileli 55 60 kilo arası gidip geliyorum.Ne yapsam alamıyorum.En sonunda kafayı yiyicem

Aynen bu zayiflik sorunu bende de var. Herkes beslenmenizi duzeltin diyor ama bende en az herkes kadar besleniyorum. Ek besin olarak ne kullanmamiz gerektgini sordugumuz da cok bilen ustadlarimiz duzgun beslenin,beslenmeye dikkat edin diyip konuyu kapatiyorlar...

huzur nerde ki

Aynen bu zayiflik sorunu bende de var. Herkes beslenmenizi duzeltin diyor ama bende en az herkes kadar besleniyorum. Ek besin olarak ne kullanmamiz gerektgini sordugumuz da cok bilen ustadlarimiz duzgun beslenin,beslenmeye dikkat edin diyip konuyu kapatiyorlar...

huzur nerde ki
kilo vermek basittir.Yemezsin olur biter irade meselesi.Bizde durum farklı miğde belli bir kapasiteyi alıyor.Daha fazla almıyor istediğin kadar zorla kusarsın.Bir kaç hafta önce televizyonda ender saraç'mı ne o çıkmıştı kilo almak isteyenlere özel diyet falan diye bende yapıştım televizyona izliyorum.Yemin ederim o söylediklerini yesek 2 güne ölmezsek şerefsizim.

Sabah 3 yumurta,5 dilim ekmek ballı,tereyağlı peynır zeytin
Arada bol tereyağlı peynırlı yumurta,bır buyuk tost 1 bardak ayran.1 avuc kuruyemıs
Öğlende 1 porsiyon balık,1 kase yogurt,1 porsiyon pilav.4 haşlanmış patates.Mevsim salata.Hepsi bitince meyve arkasındanda tatlı yiyin diyor

Sadece sabah kızmını yazdım bak daha bunun ogle arası aksam ve gece yatmadan onceside var.Bütün bunları 1 gün yersek benim miğde patlar paramparça olur:) Zaten bunları yersek kilo alırız mesele yıyememek.Tek çözüm ilaç iğne karbonhidrat

Aynen ya mide almama sorunu du var. Bazilarimizin da metabolizmasi hizli . Ayni yedigin halde daha zayifsin. Acaba protein tozu mu almak daha mantikli olur yoksa karbonhidrat mi ? ek besin olarak

huzur nerde ki

Kardesim oncelikle gecmis olsun.
Midenin kabul etmedigi biseyi almamalisin yada doktor kontroluyle alman dogru olur.Bunun disinda dogal olarak kilo alamiyorum demissin midem kus kadar demissin.Sana onerim 2 saatte bir ye ama ye.Diyelim biranda 100-150 gr tavuk gogsu yiyemiyorsun.Bunu ogunlere bolerek ye ama o gun icinde alman gereken protein miktarini vs. almis ol bu sayede kiloda alacaksin.Ornegin gunluk alman gereken protein miktari yaklasik kilonun 1.5 - 2 katidir.Bunu sagla ve kaliteli karbonhidratlarla beslen.Emin ol farkedecektir.İyi forumlar bol sporlar ;)

~Sport is a passion.~

İlave olarak Nick name'ini değiştir bence..

Back
Yukarı