arkadaşım umarım böyle bir şeyle karşılaşmamışsındır diyeceğim fakat bahsettiğin durum oldukça şüpheli. bende daha önce 2 farklı kilo aldırıcı kullandım bir tanesi aynı üründü.diğeri de farklı bir markaydı ama o da pek kaliteli değildi. her neyse ben böyle bir durumla karşılaşmadım. ikisi de çikolatalıydı tatları benzerdi ama çözülme farkı olduğunu gözlemlemiştim.
yanlış bir bilgi vermek istemem ancak bazı markalar gıda boyası kullanmıyor ürünlerinde(nedenini bilmiyorum). bundan dolayı tatta ve kokuda bir farklılık olabilir.yine de bahsettiğin gibi bir durum olmaması lazım tozu süte karıştırıpta dene. KOLAY ÇÖZÜNMEMESİ LAZIM. 2-3 dakika karıştırdığımda bile dipte çökme oluyordu. Ayrıca bizzat tanımadığın öyle kişilerden alışveriş yapma. Bana salondaki hocam aynı ürünü satmıştı 160liraya kutunun üstünde 140$ yazıyordu."bak sana kıyak geçtim" demişti. Durumdan kıllanıp evde internetten baktığımda 140 liraya sattıklarını görünce epey bir küfür etmiştim adama. Bunları söylememin sebebi bu tür olaylarla karşılaşmak hoş değil.İnsanları bu spordan soğutuyorlar. Bundan sonra dikkatli ol.Dediğim gibi kazıklanmışsın gibi duruyor ancak umarım öyle bir durum değildir.
sana tavsiyem herkese güvenme. alacağın ürünleri iyice araştır.bu forumda yeteri kadar bilgi var.
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Son düzenleme: 31 Mart 2010