Karbonhidrat Alımı Hakkında

Pilav makarna sıktı.Hazırlamasıda bi dert yemeside.6 aylık bi diyete girecem.Günlük alacağım karbonhidrat miktarı 100 gram filan olacak.
Sabahları yulaf ezmesiydi filan hallediyorum.
Geri kalan öğünlerde karbonhidrat olarak eti form yesem olur mu ?
Pakedinde 30 gram kadar karbo var.Salata ve etle beraber yesem diğer karboların yerini tutar mı ?

kardeş senin amacın sadece zayıflamaksa olur ama amacın sağlıklı bir şekilde zayıflamaksa olmaz doğal beslenmen gerek , ama o resimdeki çayı azalt ilk baş :)

kardeş senin amacın sadece zayıflamaksa olur ama amacın sağlıklı bir şekilde zayıflamaksa olmaz doğal beslenmen gerek , ama o resimdeki çayı azalt ilk baş :)
Çayın ne gibi zararları var? Dönem dönem çok aşırı tüketiyorum siyah çay.

Çayın ne gibi zararları var? Dönem dönem çok aşırı tüketiyorum siyah çay.

çay bazı besin değerlerini emiyor, kansızlığa sebep oluyor. özellikle yemekten sonra çay içersin o yemekteki demir çöpe gidiyor. illa çay içeceksen aç karnına içmeni tavsiye ederim

Fırında patates tüketebilirsin baya lezzetli oluyor, pilav, bulgur, makarna yiyemeyecek halim yokken çok iyi bir kurtarıcı oluyor.

Tek bir besinle beslenmeniz sagliginiz acisindan da kas gelisiminiz acisindan da uygun olmaz. Farkli seyler tuketmelisiniz. Yani sadece formla gecistirmeyin

Back
Yukarı