karar veremiyorum yrd ltf

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arklar suan optimum whey universal 3001 amino ve bsn nitrix kullanıyorum. bunların yanına ultimate-arginine ornithine lysine veya ultimate tribulus terrestris almayı düşünüyorum.sizce hangisini almam daha ii olur

no olarak nıtrıx alıomussun zaten trıbulus alman mantıklı olur ama nıtrıx ın etkılerını artırmak ıstıorum dersen dıgerını alabılırsın
ama ben olsam trıbulusu alırdım
saygılar

Başlıklar biraz daha bilgi verici olursa iyi olur. Bu tarz başlıklara çok az kişi bakıyor. Aklında bulunsun ;)

walla dediğin doğru sarc4stic ama ilginç olan 52 kişinin okuyupta bi yardımda bulunmaması.herhalde kimsenın bi bilgisi yok veya takmıolar :)

iceman dedi:
walla dediğin doğru sarc4stic ama ilginç olan 52 kişinin okuyupta bi yardımda bulunmaması.herhalde kimsenın bi bilgisi yok veya takmıolar :)

sorduğun her ürünün forumda ayrı ayrı başlıkları olması nedeniyledir, arama yapmadan başlık açan çoğu üyenin serzenişidir bu ne yazık ki...

tmm ayrı ayrı başlıklarda hepsinide okudum fakat bu kişisel bir soru onlarda bu soruma bir cevap bulamadım ouzden konu açmak istedim

iceman dedi:
tmm ayrı ayrı başlıklarda hepsinide okudum fakat bu kişisel bir soru onlarda bu soruma bir cevap bulamadım ouzden konu açmak istedim

hangisini alsam iyi olur diyorsun genel olarak ve o başlıklarda da sorduğun ürünlerle ilgili yorumlar var iyi yada kötü şekilde, daha bunun nesi kişisel? diyelim ki hala cevap alamadığını düşünüyorsun daha önce açılmışında sormak varken yeni başlık açmak niye?

kişisel olan tarafı yazdıgım ürünleri kullanmam sadece 2si arasında bir seçim yapmak değil kullandıklarımın yanında hangisinin en iyi sonuç vereceğini öğrenmek istemem.o baslıklarda yazdıgım urunlerden kullanıpta onlara ek olarak 2sinden birini almak isteyen biri hakkında bir yazı gördüysen banada linkini verirsen sevinirim böylece tartısmak ve anlamamak yerine bana yardım etmiş olursun. saygılar....

iceman dedi:
kişisel olan tarafı yazdıgım ürünleri kullanmam sadece 2si arasında bir seçim yapmak değil kullandıklarımın yanında hangisinin en iyi sonuç vereceğini öğrenmek istemem.o baslıklarda yazdıgım urunlerden kullanıpta onlara ek olarak 2sinden birini almak isteyen biri hakkında bir yazı gördüysen banada linkini verirsen sevinirim böylece tartısmak ve anlamamak yerine bana yardım etmiş olursun. saygılar....

anlamadığını baştan söylesene ;) gider bu sorunu o iki ürünün başlıklarında sorarsın o zaman yinr onlarla ilgili değil mi bu kadar basit olması lazım hatta dur örnek veriyim en iyisi ben sana ;)

başlık: tribulus terrestris

örnek soru: şunu şunu kullanıyorum tribulus bunlarla ne etki gösterir

aynısını aol başlığına da uygularsın olur biter, bu sayede kimse cevaplamamış diye üzülmezsin ayrıca yönetimin görevi bu gibi durumlarda link vermek değil arama başlı başına bir yardım zaten anlamışsındır artık umarım ;) :roll:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı