Karar Veremedim.

Arkadaşlar supplement alıcam.
Aminoasit ve keratin almayı düşünüyorum.
Gaspari nutrition BCAA 180TB ve hardline nutrition creapure 100kapsül mü alayım yoksa sadece kaliteli bi aminoasitmi alsam karar veremedm.
Eğer amino ve ceratin alıırsam kullanma şekillerini yazarmsnz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:51 ----------

Cevap veren yokmu :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:53 ----------

Cevap veren yokmu :)
 
Aminoasit ve bcaayı birlikte alırsam süper geri dönüş elde edersin ikisinden birinden vazgeçmek istiyosan aminoasitten vazgeç bence .Ceratin dediğin şey kreatin sanırsam ?
Kreatin kullanımı için ilk hafta yükleme yapacaksın vücut alışacak önce yani normalin iki katı alcaksın,ben başladığımda 10 gr(iki tatlı kaşığı) aldım gün içinde istediğin bir saatte al yükleme esnasında ben 5gr antrenmandan önce 5 gr sonra alıyordum.Yüklemeyi yaptıktan sonra 5 gr almaya devam et.En önemli nokta ara vermen gerekir 4 hafta kullandıysan 2-3 hafta ara ver.Bu sırada kan testi yaptırdım emin olmak için sonuçlar gayet temiz çıktı.Kreatin kullanımında hakkını vererek kullan disiplinli antrenman yap süper sonuçlar alırsın ;)
Söyledğim şeyi 6gram 3gram olarak da yapabilirsin (bir çay kaşığı) kutuların arkasında böyle yazar genelde
 
Geri dönüş derken negatif etkimi yani
 
Teşekkür ediyorum
 
Back
Yukarı