Karıncalanma ve burun kanaması :(

Bunun sebebi muhtemelen hareketleri yanlış yapmandır. Ne kadar zamandır spor yapıyorsun bilmiyorum ama bu videodaki adam uzun zamandır yapıyor gibi görünüyor. Yani adam hadi şu hareketleri yapayım six pack çıksın dememiş kanımca. Bu onun dinlenme günlerinde yaptığı karın egzersizlerine benziyor. Biraz da yorucu olur kanımca. Sen onun hızında onun yaptığı sürelerde hemen yapamazsın. Bu profesyonel body'cinin bench pressini izleyip salonda 100kilo takıp ben niye kaldıramıyoruma benzemiş biraz.

Benim karnımda hiç kas yoktu 1 hafta bu programı yaptım dedem bile sayıyor 6 tane :d Ama kendimi yoruyormusum ozaman :( Bana karın kası için neler önerirsiniz ?

Çalıştığın zaman zaten kasların belirginleşir. Bu sporun spor salonuna teşvik noktasında o var zaten. Güzel çalıştığın zaman biraz da oradaki aynaların aldatmacalarıyla kendini fit görürsün kasların belirgin ve bundan hoşlanırsın. Bilinç altın sana salonda mutlu olduğunu söyler ve spor bir bağımlılık halini alır. Karın kasların zayıfsan kolayca çıkar zaten ama videodaki adamın vücudu orantılı ben bunu demeye çalıştım sadece. Bu hareketler güzel bence yapmaya devam et. Ama adamın temposuna uymaya çalışma ilk başlarda ortada durdur videoyu biraz nefeslen su iç filan.

Back
Yukarı