Karına giren kramp

Merhabalar,

bende bu kıramplar 1998 gibi başladı. O ara Clenbuterol kullanıyordum. Sadece karın kaslarında değil yüzümde, parmağımda, lat..oluyordu. Şimdi sadece karın kasımda oluyor eğer karın kası çalışırken Ama ağır bir antremandan sonra çalıştığım her bölgeye halen karamp giriyor.
Ama bir çözüm buldum. Bende ilk önce Magnesium eksiğkliğ diye düşündüm ve denedim ama olmadı. Sonra Calcium ve Magnesium aldım. Çalışma sonrası giren Kramp'lar kayıp olsu.
Karın çalışırken kramp girmesin diye antreman başında karın çalışıyorum. Çok hafif başlayıp gittikçe arttırıyorum. Böylece kramp girmiyor.

selamlar

evet arkadaşım benimde yüzümde yani çenemde ayaklarımda özelliklede bileklerimde kramplar artmaya başladı sence bnm sorunum nerden kaynaklanıyor.acaba calcium ve magnesium eksikliği bende de mi var?

Merhabalar,

bende bu kıramplar 1998 gibi başladı. O ara Clenbuterol kullanıyordum. Sadece karın kaslarında değil yüzümde, parmağımda, lat..oluyordu. Şimdi sadece karın kasımda oluyor eğer karın kası çalışırken Ama ağır bir antremandan sonra çalıştığım her bölgeye halen karamp giriyor.
Ama bir çözüm buldum. Bende ilk önce Magnesium eksiğkliğ diye düşündüm ve denedim ama olmadı. Sonra Calcium ve Magnesium aldım. Çalışma sonrası giren Kramp'lar kayıp olsu.
Karın çalışırken kramp girmesin diye antreman başında karın çalışıyorum. Çok hafif başlayıp gittikçe arttırıyorum. Böylece kramp girmiyor.

selamlar

Konuyu affınıza sığınarak hortlatıyorum ama aynı sorun bende de oluyor dayanılacak gibi değil bende bulk yapiyorum bel bolgem 13 cm kalinlasti 13 kg aldım açıkçası bulk a devam etmek istiyorum karın çalışmadan bu sorun olur mu bana sıkıntı cikartir mi hort yaptıgım için tekrardan özür dilerim ama sormam gerekiyordu

T7Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet arkadaşım benimde yüzümde yani çenemde ayaklarımda özelliklede bileklerimde kramplar artmaya başladı sence bnm sorunum nerden kaynaklanıyor.acaba calcium ve magnesium eksikliği bende de mi var?

Evet kramp lar mineral eksikliğnden oluyor calcium ve magnezyum alırsan geçer[DOUBLEPOST=1450201271][/DOUBLEPOST]arkadaşlar, tabiki 500 mg testo östrojeni yükseltecek ama bize zarar verecek kadar mı ki Arimidex alacaksınız ?
Yükselse ne olacak?
Jinekomasti mi ?
Jinekomasti başlasa ne olur ?
Müdahale ettiğinizde ( Nolvadex, Arimidex Famera...) Jinekomasti geçmeyecek mi ?
Geçeçecek sonuçta %100 geçecek.
O zaman neden ilk günden itibaren Arimidex?
Çinko nun bu konuda etkili oldğunu yüzlerce öğrencimde gözlemledim.
Nedeni ise dışardan alınan testo çinko rezervelerini boşaltması. Buda aromatizasyonu ( testo nun östrojene çevrilmesi ) hızlandırıyor.

Son düzenleme:
Konuya yazali 6 ay olmuş ama şikayetim hala devam etmekte bel bolgem inceldi (80 cm) test de yaptırdım magnezyum ve kalsiyum eksikliği de görülmüyor ama kramp karın bölgesinde hala geçmedi

T7Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı