Karın yanındaki boşluklar

Arkadaşlar kendimi bildim bileli karın kaslarımın yanındaki bölümlerde bir boşluk var.Resim pek iyi degil ama ancak bunu bulabildim. 1 yıl oldu neredeyse baslayalı ama o bölümün kapanacagı yok sanırım.

Bunun kaynağı ne olabilir? Zayıflıkla alakalı olduguna inanmıyorum sonuçta tam kaburga üstü.

Bu sorunu nasıl aşabilirim? O bölümdeki serratus anterior( boksör kası) oldukça zor calısan ve kısır bir kas elimden geldigince bench sehpasında barı omuzları kullanarak iterek tekrar yapıyorum ama hiçbirşeyin değiştigi yok.

Gögüslerim ya da karnım ne kadar şekillenirse şekillensin bu alandaki bosluklar onu gölgeliyor.

Yanlızca zayıflıktan kaynaklandıgını düşünmüyorum o bölgelerde yağ mı var normal bir insanda?- kilolu bir arkadasımda da aynı problem mevcut. Eğer yağ ise vücutcularda cıkan o aletler nedir?

Yağ insanın her bölgesinde var. Sadece belirli yerlerde çok yoğun olarak bulunurlar.
Vücutçularda çıkan hangi aletler?

Bunlar oblik, yan karın kasları... O bölgelere çalışarak ta bu durum düzelebilir.

aynı sorun bende de var ya. sanrsam zayıflıktan yani. bi de boyun uzunsa çok belli oluo. Kaburgalar ve karın arası uzak kalıo bölece boşlk oluo.
Uzun ve zayıf olanların belası desem yeridir.

Obliklerin üstünden, kaburgaların yanında kanattan başka bir kas yok. Kaburgaların üzerinde de göğüs kasından başka kas bilmiyorum ben. İdeal kilonuza ulaştığınızda sorununuz düzelicektir.

aynı sorun bendede var gerçekten çok kötü bi görünüm benim üst kısmı çok güzel giydiklerimde üst kısmı oturuyo ama o kısma gelince öne dogru köbek varmış gibi incecik görünüyo çok kötü bi durum arkadaşlar yeterli bilgiye sahip olabilirsek bende çok sevinirim ne yapmamız gerekir doldura bilmemiz için şimdiden tşk ler

bu durum sadece zayıflarda olmaz bendede aynı sorun var boyum 1.84 kilom 77 adonisim var fakat bu karın yanındaki boşluklar bozuyor herşeyi :S

Morphling,

Boy:1.89 kilo 67 iken senin fotoğraftaki halinden daha derin bir şekilde vardı bende, BB'ye başlamadan önce yağ olarak kilo aldığım zaman (kg:75) kapandı orası, göbek de biraz çıkınca kaburga kemikleri de kapandı. Şu an o döneme göre daha yağsız olarak 79 kg.dayım, çok hafif bir çizgi şeklinde belli oluyor, ama göğüs ve mide geliştikçe bence sen de benim gibi o çiziğin kalmasını isteyeceksin. :)

Back
Yukarı