Karın ve Baldır Bölgesinde Kaybolmayan Yağlar

Öncelikle herkese merhaba...
yaşım 16 yağ oranım %25 yaklaşık 10 aydır bu sporu yapıyorum fakat ilk 4 ayımı kilo vermekle uğraştım 94 kilodan 82 kiloya düştüm sonra vg ye başladım 86 kilo oldum fakat bu karın bölgesindeki yağları bir türlü eritemedim.spora gittiğim günler ki beslenmem bu(pzt-çrş-cuma)

Saat 6->Üzüm suyuyla karıştırılmış 1 ölçek protein tozu
Saat 8->10 yumurta beyazı ve yanına 50 gram yulaf ezmesi
Saat 9->1 tane elma
Saat 11->50-60 gram lapa 150 gram tavuk bonfile
Saat 14.30->50-60 gram lapa 150 gram tavuk bonfile
Saat 15.30-16.00->antrenmandan hemen sonra üzüm suyuyla karıştırılmış 1 ölçek protein tozu
Saat 17.30->50-60 gram lapa pilav ve yanına 160 gr ton balığı
Saat 18.30-19.00 gibi->100 gram tavuk bonfile ve yanına salata
yatmadan önce->300gr süt 1 ölçek protein tozu

her program sonunda 400 mekik yapabildiğim kadar çakı yapıyorum.fakat baldır çalışabilmem için zamanım olmuyor.
en sonunda pes ettim ve yağ yakıcı kullanmaya karar verdim.fakat yağ yakarken kas kütlemden çok fazla götürmeyen bir yağ yakıcı kullanmak istiyorum.yağ yakıcılar hakkında çok fazlada bilgim yok.bu sebeple her türlü önerilerinize açığım.

not:öğrenci olduğum için fiyat olarak da beni çok zorlamayacak bir supplement önerirseniz sevinirim.en fazla 100tl verebilirim.

saygılarımla...
 
4 aylık kilo verme dönemini, 6 ay yapıp 72-75 arası bi kiloya düşüp keşke öyle başlasaydın.Sonra hacimlenip 82-85 arası olurdun.Her neyse yağ yakıcılara aslında cok gerek yok.Sen doğru bir şekilde yaparsan emin ol istediğin sonuca ulaşırsın.Forumda üye fotoları kısmında 35-40 kilo veren insanların konularını oku neredeyse hiç biri L-Carnetine,CLA gibi yağ yakıcı ürünler kullanmamış.Tabi kullanıp kullanmamak sana kalmış. :) Kolay gelsin
 
Yaşınız daha 16 ve besin takviyesi kullanımından bahsediyorsunuz, büyük olasılık yaptığınız sporun daha başlarındasınız, beslenmenizi doğal yollardan karşılamaya çalışın, karbonhidrat miktarını düşürüp yağları arttırın ve antremanlarınıza genellikle off günlere cardio ekleyin bel bölgesindeki baldırdaki yağlarda zaman içinde gidecektir, iyi çalışmalar ...
 
beslenmen gayet iyi ama daha çok hacim beslenmesi. bu beslenme şekliyle yağ yakmak zor olur. şöylede bir durum var bu beslenmeyle devam edip düzenli ağırlık antrenmanlarını yaparsan yaşınında etkisiyle yakın bi zamanda o şikayet ettiğin yağlar gidecektir.

o şikayet ettiğin bölgedeki sorun yağ tabakasından çok sarkmalarda olabilir. bu ikisini birbirine karıştırmamak gerek.

yağ yakıcı kullanmanı bende tavsiye etmem. elma sirkesi ve ılık suya damlatılmış bir kaç damla limon işini görecektir.
 
10 yumurta beyazı nedir arkadaş,yumurta dayanmaz ayda 300 yumurta:10 kutu yumurta tüketiyorsun.Bilmiyorum helal olsun mu demem gerek :)
 
Back
Yukarı