Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şimdi benim sormak istediğim, abdominallerin yani karın kaslarının gözükmesi illa ki yağ oranının %11 ve altında olmasıyla mümkündür yoksa karın kasları yeterince yoksa, isterse %5 olsun gene mi çıkmaz karın kasları???
Eskiden küçükken çocuken 15 yaşında cılızken karın kaslarım vardı, cılız kası deniyor herhalde bunlara.. şimdi boyum 189-191, kilom 83.5 bu sabah tartıldım, gerilince inanın kaburgalarım çıkıyor ama karın kası denen şey çok çok dikkat edersem ve belli açıdan gözüküyor ki o da tam değil ben anlarım ancak çok uzaktan bir de gözüküyor ... bunun nedeni nedir? ne olabilir? crunch filan da yapıyorum hep yani 2 aydır... verilen son antreman programında 3 x 20 tekrar yapıyorum son 3 gündür de...
lütfen cevap? gerilince kaburgalar çıkıyorsa karın kaslarının da full çıkması gerekmez mi mantıken...??? demek ki karın kaslarım mı zayıf?
kaslarin net olarak ortaya cikmasi yani "baklava"larin arasindaki cizgileri gormen icin yag oranini azaltman lazim. Kas yoksa %5 olsan da fark etmez, evet.
teşekkürler dostum... bu kadar da rezil değilim ya, gösterdiğin resimdeki gibi yani! :-( Ancak bu sorduğum soru yeni aklıma geldi... bende kas herhalde var ama gene de gerektiği kadar yok veya genetik olabilir mi baklavaların az çıkması??? kambur durunca bir göbek çıkıyor ama sorma... yemin ederim öyle foto çektirsem bana 110kg dersiniz... ama dimdik durunca geçiyor. dik durduğumda kaburgalarım çıkmıyor... gerye doğru sabah kalkınca insan gerilir ya, öyle yapınca da kaburgalarım sayılabiliyor... o kadar diyebilirim...
bu bilgiler doğrultusunda bende kas mı azdır yoksa hala vücut yağım mı fazladır sizce?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 05:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 05:15 ----------
baklavası olan bir birey kambur durunca göbeği varmış gibi gözükür mü bir de? onu hep merak etmişimdir!?!?
gozukur niye gozukmesin sonucta kas+yagin duracagi hacmi kucultmus oluyosun, cok zayif insanlarda bile (kasli olsun veya olmasin) one dogru egildiginde ufaktan bi gobek cikar. sorun degil yani bu.
resimdeki gibisin seklinde dusunmedim zaten sadece zayif bi ornek gostermek istedim.
geriye dogru gerildiginde karin kaslarini da gerdigin/uzattigin icin o sirada baklava seklinde gozukmez, burda da garip bisey yok. kemiklerin sayilmasi da normal, cunku geriye egildiginde gogus kafesini ister istemez one dogru uzatiyosun ve kemiklerin gozukuyor. %15 civarnda yagli olmama ragmen bende bile gozukuyor.
genetik olarak kaslarinda bi eksiklik vs olcagini sanmiyorum bazilarinda sadece kaslarin seklik degisik olur o kadar. yamuk ve cok duzgun simetrik olur, asagiya dogru daralir ve genisler, ust 4 baklava ufaktir en alttaki uzun ve genistir vs vs. Ama her insanin karnini kaplayan bi kas olduguna gore, belli bi calisma sonrasinda elbet ki ortaya cikicaktir.
Bence yağ oranı önemli değil. Tartım songünlerde %20 diyor benim için ama ben ilk 4 taneyi gayet net görebiliyorum Tabii çok ağır ve düzenli karın çalışması yapıyorum.
1 Karın kasının olması
2 Yağ oranının düşük olması.
Karın kasınızın olmasını 1 ile 10 arasında puanlandırın.
Yağ oranınızı da düşük yağ oranını 10, yüksek yağ oranını 1 olarak puanlayın.
İkisinin toplamı 10u geçerse karın kaslarınız görünmeye başlar 20 olursa harikadır.
draftın yağ oranı bu denli yüksekse puanına 2 diyelim. Karın kaslarını gördüğüne göre 9 puanlık kasları var demek ki. Kendisi definasyona girerse yağ puanı 2den 9 lara yükseleceği için 18 puanlık karın kasları olacaktır.
Bir örnek de kendimden vereyim. 4 puanlık kaslarım olduğunu düşünüyorum. Eskiden vücut yağ oranım yüksekti. Definasyondan dolayı yağ oranım düşmeye başladı. 6 puanlık yağ oranım olmuş ki hafiften karın kaslarımı görmeye başladım.
Magazin dergileri gibi oldu biraz gerçi. Bu soruları cevaplara göre puanlayın 10dan yüksekse çok kıskanç 15 ten yüksekse manyaksınız
Merhaba. 19 yaşındayım 1.53 boyun ve 49 kiloyum.karın kası yapmak istiyorum ama göbeğim var. Bir haftadır kardiyo çalışıyorum aynı zamanda uzun süresir karın egzersizleri de yapıyorum. Biraz sertleşme var ama göbekten nasıl kurtulacağım? Karın egzersizlerini bırakmam gerekir mi? Başka egzersizlere gerek var mı? Şimdiden teşekkürler