Karın kasları için

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan denek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

denek

Üye
. Herkese bench_Obench_O merhaba ben siteye yeni üye oldum karın kasları icin sadece mekik çekmek yani mekiğin her türlüsünü yapıp syntha 6 whey proteini kullanarak karın kaslarına sahip olunurmu ? bench_O
 
Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.

Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı