Karın kasları daha fazla gelişmiyor

kemald

Üye
Selam arkadaşlar , 6 aydır vücut geliştirme yapıyorum yaşım 14,kilom ise 61. Benim sorunum karın kaslarıyla. 4 ünü çıkardım fakat alt karın kaslarını bir türlü geliştiremedim . Haftada 3 yada 4 günü agır olarak calısıyorum fakat 3 ay önceki fotografları karsılastırıyorum gelişme görülmüyor . Ne yapmam lazım ? Yardımlarınızı bekliyorum.

bi 3 ay daha çalış:) alt karın çıkarması en zor yerdir orasını da yaparsan zaten vücudunda fazlalık yağ kalmamış demektir.

idman programınızı degiştirmenizi tavsiye ederim. Zira aynı programı yapıyorsanız 3 aydır yada 6 aydır , vucut programa alışıyor ve tepki vermemeye başlıyor onun için 2,5 ayda bir program degişikligi iyidir :)

idman programınızı degiştirmenizi tavsiye ederim. Zira aynı programı yapıyorsanız 3 aydır yada 6 aydır , vucut programa alışıyor ve tepki vermemeye başlıyor onun için 2,5 ayda bir program degişikligi iyidir :)

4 hareket te yanma hissediyorum zaten dierlerinde bir yanma olmuyor nasıl degistirebilirimki .

Çıkmaz yaşın çok genç.Sen çalışmalarına devam et ama umut bağlayıpta sonra ümitsizliğe kapılma o yaşta çıkmaz :(

İleriki zamanlarda yavaş yavaş gelişimin tamamlanıcağı için o zamanlar çıkartabilirsin.

Zaten görürsün 65 kilo ve altı insanlar genelde doğal beslenerek alt karın çıkartabilirler.

+80kg ler bunu yapamaz malesef çünkü orası vücudun ihtiyac duydugu zor durumlara karsı enerji depoladığı yerdir.

Eğer +80 de çıkartan birini görürsen zaten bil ki ya steroid tir yada bin bir türlü vitamin yağ yakıcıdır.

Son düzenleme:
Çıkmaz yaşın çok genç.Sen çalışmalarına devam et ama umut bağlayıpta sonra ümitsizliğe kapılma o yaşta çıkmaz :(

İleriki zamanlarda yavaş yavaş gelişimin tamamlanıcağı için o zamanlar çıkartabilirsin.

Zaten görürsün 65 kilo ve altı insanlar genelde doğal beslenerek alt karın çıkartabilirler.

+80kg ler bunu yapamaz malesef çünkü orası vücudun ihtiyac duydugu zor durumlara karsı enerji depoladığı yerdir.

Eğer +80 de çıkartan birini görürsen zaten bil ki ya steroid tir yada bin bir türlü vitamin yağ yakıcıdır.

ama benden bir yaş büyük bir arkadaşım var 8 inide cıkardı . Nasıl yaptıgını sordugumda ise 2 günde 1 1500 mekik çekiyorum dedi .

Ya ErcinTT nin dediğinde doğru Ama Bünye Genetik beslenme Düzeni ve antreman Düzeni ile Alakalı Öyle düşünürsek Ben 89kiloydum 3ayda 75kiloya düştüm Bakvaların Yeri belli Kalınlaşıyor Yavaş yavaş 72-73te tam Çıkar diye düşünüyorum Doğal beslenerek.
not:Alt karın kasları Hariç :D:D
Orası Yerinde sayıyor inceldi Ama aynı.Ve benim bir aantreman programım bile yok Cnm nereyi isterse o Onda ister 20 Süper set ister 3Set 10tekrar yapıyorum.Ve 8kg Dambıllarla....
Yine de belki ilk 3ay da olduğum için midir bilmioyom Gelişme fazla hızlı.Artık önümüzdeki antremanlara bakıcaz :D

+80derken boyu 90 olan adam çıkarır kilosu boyuna çok yakın veya fazla olan birinin çıkarması zordur. Alt karını istiyosun da vücudun baya zayıf olucak o çıkıcak kıvama geldiğinde söyliyim. Alt hariç diğer packler çıkmış bi şekilde hafif iri olmak daha hoş geliyo bana.

Vücudum yeterince zayıf zaten . elimle karnımı assagı dogru çektigimde alt karın kasları gözüküyor . Birde çalıstıktan ertesi gün sonra hiç agrı felan olmuyor .

Realblade ;

bende senin dediğin gibi vücut seviyorum :)

Boy kilo oranıda önemli elbette.2m olan birisi 80kg de cıkartır.Ama ben ortalamadan bahsetmiştim :P

Back
Yukarı