karın kaslarıı yardımm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benm karın yağlarıyl başım deertte 17 yaşıdayım 178 cm boyum var ve 73 kiloyum ama karın yağlarında bi türlü kurtulamıyorum bana spora gidiyorum yeni başladım daha öncede kendim çalışıyodum ama eritemedim bana önerebileceğiniz besin listesi var mı ?

Merhabalar,
Aynı problem bendede vardı ve ortalama 1 ayda büyük yol katettim..Kilom normaldi ama karın,bel,kalça ve bacaklardaki yağlardan dolayı problemim vardı ve kötü bi görüntü oluyordu.Yaklaşık 1 ay önce VG'ye başladım ondan öncesindede dumbell vs ile çalışıyordum. Ama egzersiz yani mekik,bacak ve kalça hareketleri gibi hareketler hiçbir işe yaramadı yağ yakmamda(elbet yaramıştır ama gözle görülür bi değişiklik yoktu.) Yapman gereken 2 şey var 1.si yediğin yemeklere dikkat ediceksin(kesinlikle kahvaltı yapıcaksın) 2.side kardiovasküler (koşma,yüzme,bisiklet) ben tempolu yürüyüşü tercih ediyorum nedeni ise ayak kaslarımı fazla zorlamamak. Başta dediğim gibi yaklaşık 1 ayda büyük bi yol katettim. Önceden baklavalardan eser yoktu şuanda üst 4 görünüyor bariz bi şekilde ,apdominaller ise hafiften görünmeye başladı ayrıca adoniste belirginleşti... Son birşey daha; duyumlarıma göre ''Mekik'' karın yağlarını sıkılaştırıyormuş ve yağın yanmasıda normale göre zorlanıyormuş.

Merhabalar,
Aynı problem bendede vardı ve ortalama 1 ayda büyük yol katettim..Kilom normaldi ama karın,bel,kalça ve bacaklardaki yağlardan dolayı problemim vardı ve kötü bi görüntü oluyordu.Yaklaşık 1 ay önce VG'ye başladım ondan öncesindede dumbell vs ile çalışıyordum. Ama egzersiz yani mekik,bacak ve kalça hareketleri gibi hareketler hiçbir işe yaramadı yağ yakmamda(elbet yaramıştır ama gözle görülür bi değişiklik yoktu.) Yapman gereken 2 şey var 1.si yediğin yemeklere dikkat ediceksin(kesinlikle kahvaltı yapıcaksın) 2.side kardiovasküler (koşma,yüzme,bisiklet) ben tempolu yürüyüşü tercih ediyorum nedeni ise ayak kaslarımı fazla zorlamamak. Başta dediğim gibi yaklaşık 1 ayda büyük bi yol katettim. Önceden baklavalardan eser yoktu şuanda üst 4 görünüyor bariz bi şekilde ,apdominaller ise hafiften görünmeye başladı ayrıca adoniste belirginleşti... Son birşey daha; duyumlarıma göre ''Mekik'' karın yağlarını sıkılaştırıyormuş ve yağın yanmasıda normale göre zorlanıyormuş.
öncelikle bilgin için teşekürler bn zaten yeni başladım bodye öncedende devamlı koşuyodum hergün yarım saat umarım bundan sonra etkisi olur

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu forum kurallarına aykırıdır
- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
- Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiş olabilir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı