Karın Kası

xpRince

Üye
Arkadaslar yaza kadar karın kası yapmayı düsünüyorum bana yardımcı olun kemiklerim ince cabuk sekil alıyo bi yerde duydum günde 2.5 litre su ve antreman yaparsam cıkarmıs yaza kadar sizce nasıl yapabilirim

Evde yapabilecegimiz basit alet gerektirmeyen hareketler deneyecegim bende tsekkurler

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar benim karın kaslarım profil fotomda görüldüğü gibi.ama zayıf oldugum içinmi (boy 181 kilo 74) yoksa haftada 5 gün (hergun iki bolge ve karın kası her antrenmanda en son çalısıyorum) çalıştığım içinmi yerinde sayıyor.buyumeleri için kilo almammı lazım yoksa agırlıkları yukseltip antrenman gunlerini azaltmalımıyım?Bide sunu soracam acaba gogus daha tam oturmadıgı içinmi bana oyle gozukuyor?

Kaç yıldır spor yapıyorsun. Ben yeniyim çok fazla bilgim yok ama bence zayıfsın kilo alman gerek diye düşünüyorum.Kilo alırsan Vucüdunun diğer kısımları biraz daha toplanırsa karın kaslarında daha uyumlu durur diye düşünüyorum

Forumda dolu bu tür hareketler fakat ben de kendi yaptığım ve yarar sağladığını gördüğüm (az yağlı bir core bilgesine sahibim,4,5aylık periyoda bakarsam :D) hareketleri yazıyım sana.
makas hareketi (scissors core exercise),leg raise up(yatış pozisyonunda ayaklar bedene dik yukarı),crunch ve de bicycle.Bunları ard arda az zamanlı dinlenerek verim alabilrsin,ama tabiki en önemlisi diyet ve yağsız,şekersiz beslenme,kolay gelsin ;)

Back
Yukarı