Karın kası

Merhaba arkadaşlar Boyum 1:75 Kilo :63 Karın kası nasıl yapabilirim önerebiliceğiniz bir program varmı Salona gidiyorum 1 ay oldu gideli ama programımda mekik hareketleri yok acaba yeni başladığımdan zararı olacadığından mı hocam programamı eklemedi bende karın kasını sevdiğimden istiyorum acaba bilgi ve yardımcı olabilicek abilerim arkadaşlar varmı

Şimdiden yardım edenlere çok teşekkürler :)

Salon antrenörüne söyle antreman sonu mekik ve ters mekik yapmak istiyorum diye.Ayrıca karın egzersizlerini araştır biraz yararlı olanlarını yap evde.

Merhaba,

Karın kasılarının ortaya çıkması sadece spor yapmakla olmuyor.
Baya sıkı bir diyet yapman gerek. Baya bir aç kalman gerek.
Midedeki orta çizgi çıkmazsa birşeye benzemez. Geliştirdiğin kas şişman mide gibi gözükür.

hoşçakal

Protein tozu

Merhaba Bu protein tozlarının belırgın bir faydası oluyor mu ve vücut için herhangi bir zararı var mı bilgi verirmisiniz arkadaşlar..bench_O

ARkadaşlar kusura bakmayın konu açamadıgım için bir soru sormak istiyorum GERÇEKTEN HOCA KADAR BİLGİLİ OLAN ARKADAŞLAR alıntı yaparak cevaplarsanız çok sevinirim ''

yaklasık 6 aydır karın kası programlarını sadece evde çalışıyorum ve %100 whey protein tozu aldım fakat kafama takılan bazı sorular var
karın kası programlarını sabah ve aksam olmak üzere 2 kere calısıyorum hergün aralıksız fakat yanlışmı yapıyorum kaç gun çalışıp kaç gün dinlenmem gerekiyor?
protein tozunu sabah aç karınla içiyorum ve akşam kas çalıştıktan hemen sonra içiyorum ve uyuyorum nasıl içmem gerekir?
tuz ve ekmek kullanmıyorum.. 6 tane karın kası çıktı fakat dahada büyümüyor :( neler yapmam gerekir yardımcı olurmusunuz şimdiden çok teşekkür ederim.''

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

azil zinde geliştirdiğin kas şişman mide gibi olur demişsin o sorun bende var 1.75 boy var 58 kiloyum karın kaslarım şişman duruyo onun için baklavalar az çıkıyo sıkınca normal bu sorunu halletmem için ne yapmam gerekir.

Ben üst karın için yere yatıp omuzu yerden kesecek kadar kaldırıyorum 8 8 8 6 şeklinde.Alt karın içinde bacaklar yere paralel karına çekme hareketini uyguluyorum aynı şekilde.Yaklaşık 20. gündeyim çok faydasını gördüm.

Son düzenleme:
Yemek yemeyle alakalı bir durum.Öğünleri çoğaltıp yediğin besinlerin miktarını azaltman yeterli olacaktır.

Selam,

Hayat ne yazıkki rutin tek düze gitmiyor.
Günü sadece karın kası ve yemek olarak göremeyiz.
Öğün denmiyecek şeyler yenmeli, bir muz bir elma gibi. O kadar öğün düzeni yapmaya, "aç kalmiğim" diye tedirgin olmaya gerek yok.
Günü yemek yemeyi düşünürek değilde, başka şeylerle oyalanmaya bakın.

@esesfrkn10
Günü dolduracak aktiviteler bulmalısın. Biraz daha ev dışında etkinlik bulunmalı.
Boy uzaması, kemik vücut gelişim halindeyse, diyet yapmaya fazla gerek yok.
Tabi yemek tercihlerin kola içmek yerine ayran, tatlı yerine meyva gibi olmalı.

hoşçakalın

saolasın asilzade ama zaten ben amatörde topçuyum antremanlar var kolayıda 6 aydır 2 ker efelan içiyorum.ama mideyi doldurmadan kalkmaya özen göstercem öğünleri çoğaltcam saol.

Merhaba,

Karın kasılarının ortaya çıkması sadece spor yapmakla olmuyor.
Baya sıkı bir diyet yapman gerek. Baya bir aç kalman gerek.
Midedeki orta çizgi çıkmazsa birşeye benzemez. Geliştirdiğin kas şişman mide gibi gözükür.

hoşçakal

göbek var sadece mekik çekerek ortadaki çizgiyi çıkardım şimdi diyete başlıyacam ama plakların kapanmasını 5 6 cm uzamayı bekliyorum :) yaş 17

Back
Yukarı