Öncelikle merhaba ben şuanda 17 yaşındayım yaklaşık 2 yıl önce 96 kiloydum ve spor yapmadan 31 kilo verdim 1 yıldır 65-64 kilo civarında değişiyor kilom boyum 1.78 ama karın kısmındaki yağlar çok olmasada sarkmış durumda fakat ben karın kası yapmak istiyorum yaklaşık 3 gündür uyguladığım bir program var
Akşamları eve geldiğimde saat 19.30 da 5 adet karın kası hareketini 25er kez tekrar ediyorum hepsini toplamda 1 set yapıyorum gelecek haftakarda bunu 2 sete çıkarmayı deneyeceğim sizden isteğim sorularımı yanıtlamanız
Bu programla ne kadar sürede karın kaslarım belirginleşir ve karnım sıkılaşır önerdiğiniz bir hareket var mı
Tekrar sayıları ve set sayısı iyi mi ne şekilde ekleme veya çıkarma yapabilirim
Haftanın 7 günüde bu programı uygulayayım mı yoksa 1-2 gün dinleneyim mi
Not: sabah 7den 15.30a kadar okuldayım ve kantinde sağlıklı şeyler satılmıyor sabahları 1 poğaça ile kahvaltı ediyorum karın kası yapımında diyetinde önemli olduğunu duydum fakat okul saatlerinden dolayı uyamayabilirim.
Akşamları eve geldiğimde saat 19.30 da 5 adet karın kası hareketini 25er kez tekrar ediyorum hepsini toplamda 1 set yapıyorum gelecek haftakarda bunu 2 sete çıkarmayı deneyeceğim sizden isteğim sorularımı yanıtlamanız
Bu programla ne kadar sürede karın kaslarım belirginleşir ve karnım sıkılaşır önerdiğiniz bir hareket var mı
Tekrar sayıları ve set sayısı iyi mi ne şekilde ekleme veya çıkarma yapabilirim
Haftanın 7 günüde bu programı uygulayayım mı yoksa 1-2 gün dinleneyim mi
Not: sabah 7den 15.30a kadar okuldayım ve kantinde sağlıklı şeyler satılmıyor sabahları 1 poğaça ile kahvaltı ediyorum karın kası yapımında diyetinde önemli olduğunu duydum fakat okul saatlerinden dolayı uyamayabilirim.