Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar karın kası çalışmaya yeni başladım 1 gün dinlenip 1 gün çalışmayı düşünüyordum ama çalıştıktan bir gün sonra hic bir ağrı olmuyor sanki hic karin çalışmamışım gibi acaba hızlı mi iyileşiyor her gün fln mi yapmam lazım
Arkadaşlar karın kası çalışmaya yeni başladım 1 gün dinlenip 1 gün çalışmayı düşünüyordum ama çalıştıktan bir gün sonra hic bir ağrı olmuyor sanki hic karin çalışmamışım gibi acaba hızlı mi iyileşiyor her gün fln mi yapmam lazım
Dogru ve yeterince yapmiyorsunuzdur.. onlarca karin kasi hareketi, iyi bir yanma ve gelisim icin eccentric hareketlere onem verin, hep unutulur..
Ornegin dragon flag, biraz ileri duzey ama baslangic seviyesi icin dizler kirik olabilir. Barda asili dizleri goguse cekme, daha ileri duzey wind shild falan bakin derim