Karın kası için ayrı bir gün ayırmalı mıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan myldz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

myldz

Üye
Arkadaşlar alttaki 4 günlük programı uyguluyorum şu an; kolları 2 defa çalışacak şekilde ayarladım.
Karın haftanın 1 günü antreman sonuna 4 set cable crunch(halatda mekik hareketi..) yapıyorum.Sizce yeterli mi? Yoksa karın için 5. bir antreman günü oluşturmalı mıyım?Tabiki karın kası yağ oranıyla ilişkili, ama hedefim yumruları biraz daha büyütmek.
https://i.hizliresim.com/N4R5lO.png

N4R5lO.png

Her antreman sonuna seri olmak üzere 2 setlik antreman yapıyorum bana yetiyor. Alt yapısını yap ilerleyen zamanlarda off gününü değerlendir derim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sana karın kasi için en büyük tavsiyem diyetine dikkat etmen ayrıca izole hareketler vücudunu çalıştır böylece extra karın calismana gerek kalmaz

Karın kası 1 gün olmaz 3 gün çalışmalısın karın kası dinleme günleri bırakarak çalışmalısın mekik çakı ve karın egzersizleri ve düşük yağ oranı ile olur diyelim bacak idmanın var ondan sonra karın çalış

Karın kası 1 gün olmaz 3 gün çalışmalısın karın kası dinleme günleri bırakarak çalışmalısın mekik çakı ve karın egzersizleri ve düşük yağ oranı ile olur diyelim bacak idmanın var ondan sonra karın çalış
biceps ve tricepsi 2 şer defa çalıştırdığımdan karına çok vakit ayıramıyorum.Sırt günü kısa sürdüğü için 4-5 set halatla sıkıştırma yapıyorum,15 takrar civarı.Maksat uyarmak.Kalorileri telefondaki uygulamalar aracılığıyla sayıyorum, diyetime çok dikkat ediyorum yani.

Ben hiç karın çalışmıyorum, ama yağın altında dokununca hissediyorum ki vücuduma göre devasa karın kaslarım var.

Bence ayrı bir gün ayırmaya gerek yok çünkü Deadlift ve benzeri egzersizlerde karın zaten çalışıyor.

Back
Yukarı