Karın kası için antremanım yok!!

Merhabalar hepinize daha bir kaç gün önce başka bir soru sormuştum. şimdide haftanın 4 günü gidiyorum. karın antremanı yok. olan karın kaslarımda eridi. sizce karın için program istemelimiyim? şimdiden herkese teşekkürler iyi günler dilerim...

Karın kasları zayıflıktanda belirgin olabilir 4 kg aldıysan yağ tabakasından dolayı belirginliklerini kaybetmiş olabilirler hemde programin kilo almaya yönelikse karın antremanı yazmayabilir hocaların..

LG-P350 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kardeşim o zaman karın antremanı yapmamalısın. Çünkü karın çalışırsan metabolizman hızlanır ve kilo alman zorlaşır :) inşallah hedefine ulaşırsın iyi sporlar ...

Spora yeni başlayan birinin yapmaması çalıştırmaması gereken hicbir kas gurubu yoktur. Ancak postür bozukluğu söz konusuysa bir kac bölgeden çekinebilir ki konu bu değil zaten. Aldıgın 4 kilonun büyük bir kısmı yağ olarak vücudunda depolanmıs durumda yağ oranın arttıkça karın kasları görünmemeye başlar bu eridiği anlamına gelmez. Asıl çalıştırmaz güçlendirmez isen verimin düşecektir. Birde bacak çalısmayı ihmal etme.

Spora yeni başlayan birinin yapmaması çalıştırmaması gereken hicbir kas gurubu yoktur. Ancak postür bozukluğu söz konusuysa bir kac bölgeden çekinebilir ki konu bu değil zaten. Aldıgın 4 kilonun büyük bir kısmı yağ olarak vücudunda depolanmıs durumda yağ oranın arttıkça karın kasları görünmemeye başlar bu eridiği anlamına gelmez. Asıl çalıştırmaz güçlendirmez isen verimin düşecektir. Birde bacak çalısmayı ihmal etme.
Karın antremanı derken ağır bir antreman kastetmiştim yanlış anlaşıldıysa özür dilerim, birde bacak antremanları karın kaslarınıda etkilediğini duymuştum isterseniz bir araştırın ve son olarak normal bir antreman programı yapıldığında mutlaka karın kaslarıda bundan etkilenir yani verim düşmesi gibi birşey olacağını sanmıyorum hatamı düzelttiğiniz için teşekkürler iyi sporlar ...

oncelikle cevaplariniz icin tesekkur ederim. cogu kisi bacagi onemsemiyor gozlemlerime gore ama bacak calisiom ihmal edilcek bir kas grubu degil yani. o zaman kilo alip karin lasi yapicam sikinti yok benim icin

Back
Yukarı