Karın Kası*Foto*

TxMaco

Üye
20 yaşındayım ve 1.73 boya 81 kilo olmuştum. 72 kiloya indim ve bu esnada kol ve göğsümde ciddi gelişim var. Karın kası istiyorum ancak ve diyetteyim. Öğünlerimi yazarsam;
Sabah ekmeksiz yumurta-peynir-zeytin-kaşar ve çeçil peyniri
Öğlen: Spordan sonra karpuz veya yulaf ezmesi
Akşam:Sebze yemeklerinin yanında bulgur pilavıyla kavurma veya tavuk

Acaba atacağım fotoğraflarda karın kası yapabilitem var mı yoksa beslenme veya kardiyo süremi değiştirmeli miyim ne yapmalıyım? Teşekkurler simdiden

İlk foto içime çekmiyorkenki hali bu arada. Ek'e ekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
dostum 3.kez yazıp yazıp siliyorum da , beslenmen yanlış. spordan sonra karpuz diye bir öğün olamaz yani. lütfen genel olarak beslenme mantığını forum veya youtube üzerinden araştır.
ben bu programı uyguladım güzel sonuç almıştım. 2 ay gibi bir sürede 6 kilo kadar vermiştim.

dostum 3.kez yazıp yazıp siliyorum da , beslenmen yanlış. spordan sonra karpuz diye bir öğün olamaz yani. lütfen genel olarak beslenme mantığını forum veya youtube üzerinden araştır.
ben bu programı uyguladım güzel sonuç almıştım. 2 ay gibi bir sürede 6 kilo kadar vermiştim.
Hocam ben bodybuilding yapmıyorum ki yağ yakıyorum. O yüzden baştan proteine abanan diyeti uygulamadım ben iyi hatlı bir karın kası istiyorum sadece zaten kollarım hacimli.

Hocam ben bodybuilding yapmıyorum ki yağ yakıyorum. O yüzden baştan proteine abanan diyeti uygulamadım ben iyi hatlı bir karın kası istiyorum sadece zaten kollarım hacimli.
protein herkes için geçerli spor yapsın spor yapmasın. vücudumuz için normalde yapmamız gereken yani. tamam madem bodybuilding yapmıyorsun videodaki gibi 350 gram değil ama en azından öğünlerde 100-150 gram yiyebilirsin. en gerekli şeylerden biri de kararlılık ve disiplin.

protein herkes için geçerli spor yapsın spor yapmasın. vücudumuz için normalde yapmamız gereken yani. tamam madem bodybuilding yapmıyorsun videodaki gibi 350 gram değil ama en azından öğünlerde 100-150 gram yiyebilirsin. en gerekli şeylerden biri de kararlılık ve disiplin.
Hocam ilgi ve alaniza cok tesekkur ederim. Bu programi uygulamaya karar verdim ve kalorime gore ayarlarim ancak yag orani %110 gosterdi hesaplayici. Bu sorun olur mu?

Ayrica ikinci sorum olarak bu programla 72 iken kilo almam degil mi? Yani 74 75 olup yuzum gozum sissin istemiyorum acikcasi

Buram buram amatörlük kokuyor :/ konu sahibi arkadaş çok değişik bir yoldasın öneri isteyip öneriye karşı yok ben böyle yapıcam demen baya garip geldi

Buram buram amatörlük kokuyor :/ konu sahibi arkadaş çok değişik bir yoldasın öneri isteyip öneriye karşı yok ben böyle yapıcam demen baya garip geldi
Hahaha Definasyon programına geçtim onu nereden çıkardınız.Birebir de uyguluyorum. Burası da buram buram önyargı koktu.

Bu arada besinlerin günlük değeri %110 yukarıdaki arkadaş içim yazıyorum. Yağ oranım 14.9

Hahaha Definasyon programına geçtim onu nereden çıkardınız.Birebir de uyguluyorum. Burası da buram buram önyargı koktu.

Bu arada besinlerin günlük değeri %110 yukarıdaki arkadaş içim yazıyorum. Yağ oranım 14.9
Besinlerin günlük değeri %110 ne demek tam anlayamadım.

Besinlerin günlük değeri %110 ne demek tam anlayamadım.
Macfitin beslenme uygulaması var. Orada yüzlük değer üzerinden aldığınız besinlerin oranlarını gösteriyor. Yani bir gün boyunca definasyon programının kendime uygun olanını uyguladığımda örneğin protein %80 karbonhidrat %80 yağ %110 gibi

Back
Yukarı