Öncelikle herkesi selamlıyorum. Uzun süredir ders yoğunluğundan dolay forumdan uzaklaşmıştım. Kısaca konuya geçiyorum. Yaz geldi, yağ yakımı çalışmalarına geç kalmıştım, 2 hafta önce başladım. Yaklaşık 2 yıldır vg yapmaktayım. Salondaki hocamla bi muhabbetten sonra clenbuterol aldım. ilk gün 1 hapla başladım 2.gün 1 sabah 2 de antremandan önce 2 tane almaya başladım. Bu 4.gün oluyor. Forumda da araştırdım
1.hafta 2 tab clenbuterol+kafein(idman önceleri)
2.hafta 3 tablet clenbuterol +kafein(1 tablet sabah 2 tablet idmandan önce )
3.hafta 4 tablet clenbuterol+kafein(2 tablet sabah 2 tablet idmandan önce)
4.hafta 5 tablet clenbuterol+kafein(2 tablet sabah 2 tablet idman önce 1 tablet idmandan sonra)
5.hafta of
6.hafta of
7.hafta 3 tablet clenbuterol +kafein(1 tablet sabah 2 tablet idmandan önce )
8.hafta 4 tablet clenbuterol+kafein(2 tablet sabah 2 tablet idmandan önce)
9.hafta5 tablet clenbuterol+kafein(2 tablet sabah 2 tablet idman önce 1 tablet idmandan sonra)
10.hafta 3 tablet clenbuterol +kafein(1 tablet sabah 2 tablet idmandan önce )
ve bu programı uygulamaya karar verdim. Asıl değinmek istediğim nokta 3 gündür karın kaslarımda acayip
bir hamlama ağrısı var. Üstelik daha hiç mekiğe başlamadığım halde. Hani öksürürken, hapşururken felan
bunun sebebini biliyor musunuz arkadaşlar. Gün içinde haiç kesilmiyor bu hamlama gibi tatlı bi ağrısı var. Sanki her akşam 300 mekik çektikten ertesi sabahki hamlama ağrısı gibi. Sadece antremandan önce ve atremandan sonra 3km + 3km 6 km koşuyorum. Mekiği bu gün ekleyeceğim. Bu konuda yardımcı olursanız mutlu olurum saygılarımla...
1.hafta 2 tab clenbuterol+kafein(idman önceleri)
2.hafta 3 tablet clenbuterol +kafein(1 tablet sabah 2 tablet idmandan önce )
3.hafta 4 tablet clenbuterol+kafein(2 tablet sabah 2 tablet idmandan önce)
4.hafta 5 tablet clenbuterol+kafein(2 tablet sabah 2 tablet idman önce 1 tablet idmandan sonra)
5.hafta of
6.hafta of
7.hafta 3 tablet clenbuterol +kafein(1 tablet sabah 2 tablet idmandan önce )
8.hafta 4 tablet clenbuterol+kafein(2 tablet sabah 2 tablet idmandan önce)
9.hafta5 tablet clenbuterol+kafein(2 tablet sabah 2 tablet idman önce 1 tablet idmandan sonra)
10.hafta 3 tablet clenbuterol +kafein(1 tablet sabah 2 tablet idmandan önce )
ve bu programı uygulamaya karar verdim. Asıl değinmek istediğim nokta 3 gündür karın kaslarımda acayip
bir hamlama ağrısı var. Üstelik daha hiç mekiğe başlamadığım halde. Hani öksürürken, hapşururken felan
bunun sebebini biliyor musunuz arkadaşlar. Gün içinde haiç kesilmiyor bu hamlama gibi tatlı bi ağrısı var. Sanki her akşam 300 mekik çektikten ertesi sabahki hamlama ağrısı gibi. Sadece antremandan önce ve atremandan sonra 3km + 3km 6 km koşuyorum. Mekiği bu gün ekleyeceğim. Bu konuda yardımcı olursanız mutlu olurum saygılarımla...