Karın kası çalışmak yağlı göbeği büyütürmü?

Evet arkadaşlar başlıktata belirttiğim gibi sorum açık. Yağlı bir göbekle,yağ yakımına gitmeden karın çalışırsak göbeğimiz dahada ilerler mi?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlerlemezde göbeği eritmek istiyorsan kardiyo beslenme ve antrenman ucunun bi arada olmasi lazim ne yazikki en belali bölgedir karin bolgesi

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet arkadaşlar başlıktata belirttiğim gibi sorum açık. Yağlı bir göbekle,yağ yakımına gitmeden karın çalışırsak göbeğimiz dahada ilerler mi?

bişe olmaz tam tersi karın çalış yağlar gidince bi halta benzesin mide ağırlık koy goğusune kol çalısır gibi calıs kuru kuruya mekik çekme boşuna

Sen şimdi mekikle yağ karnındaki yağları yakarsın diyorsun yanlış anlamadıysam öylemi :D bölgesel yağ yakımı diye bişey olsaydı eğer şuanda en iyi yerim karnım olurdu ki malesef öyle bi imkan yok

Oyle demiyor simdiden karin calisirsan baska turlu kilo verdikten sonra yaglarin azaldiktan sonra daha buyuk gorunur diyor .

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yağlar kalır kaldığı yerde karın hareketleri yağ yakmaz cardio bile beslenme iyi olmadan hiçbir işe yaramaz yani ne yiyorsak oyuz baklava mutfakta yapılır göbekteki yağları eritmeden karın çalışmak akıntıya kürek çekmektir

teorik olarak evet sen beslenmene dikkat etmez kilo almaya devam ederek mekik e yüklenip karın kaslarını büyütürsen belin kalınlaşır buda hoş olmaz ama sen beslenme ne dikkat ederken lkilo verir vaziyetteyken de mekik çekmen avantaj olur çünkü gün geçtik çe yağ oranın azaldıkça daha güçlü ve belirgin karın kasları çok daha iyi bir şekilde kendini belli eder ,

benim programımda hiç karın yoktu. insanlar deli gibi zayıfladığımı söyledi. ne zaman karın yapmaya başladım. herkes göbek yaptın demeye başladı.
karın kasları şişmeye başlayınca yağları dışarı doğruitiyor sanırım. bir de 12 kg kadar verdim. vücudumun her yerinden zayıfladım. ama göbek çevresi bana mısın demiyor. deadlift tavsiye ederim. en çok bacak hareketleri kan dolaşımını hızlandırıyor. tabi kardiyo şart

Back
Yukarı