karın eritme

Camage

Üye
Herkese merhaba . 2 sene önce düzensiz bi şekilde 100 kilodan 83 kiloya düştüm ve tabiki kilo versemde sarkmaların önüne geçemedim . yaz tatilinden önce 4 ay fitness yaptım bi nebzede olsa göbeği küçülttüm . jinekomasti rahatsızlığım varmıs 1.5 ay önce bi operasyon geçirdim ve bu hafta spor salonuna başlayacagım . önceliğim yağ oranımı azaltmak ve bunun yanında kas kutlemı arttırmak olucak . boyum 186 cm
kilom 86 kilolu olmasamda göbek basen bacak normalden yaglı kalın yani. Nasıl bir çalısma önerirsinz ? şu yağlardan kurtulup fit bi vucuda sahıp olmak ıstıyorm artık

jinokomasti ameliyatından önceki ve sonraki fotoğrafını koyabilirmisin var ise burada arkadaşlar için yardımcı olursun. Jinokomastinin öncesi ve sonrası nedir bende dahil çoğu insan bilmiyor

resim almadım gerek yok o gunlerı hatırlamaya :P ama fıkır almak ısteyen arkadaslar sorularını rahatlıkla sorabılırler

Haftada 3 gün kardiyo yap. Ritmik koşu ve yürüyüş, bisiklet, mekik, yavaştan ip atlama, merdiven çıkma sana istediklerini verecektir.

Merak ettiğim jinekomasti sorunu illa ameliyat mı olmak gerek göğüs çalışarak bu sorunu ortadan kaldırmak mümkün değil mi ?

Back
Yukarı