karın bölgesinde şişme

arkadaşlar 1 2 haftadır karın çalışıyorum ve bi süre sonra farkına vardım mide bölgem şişik duruyor hocama sorunca spordan diyafram genişlemesi olmuş yapacak bişeyimiz yok dedi hiçmi çare yok ?

Çoğu kişide görülen , yağ oranı % 12-5 arası bir orana da düşse kurtulması kolay olmayan görüntüdür . Çevrenizdeki kişiler de vücut geliştirmenin detaylarini bilmediklerinden dolayı sizi göbekli zannederler oldukca ilginc bir durum. Genellikle diyafram ve mide büyüklüğüyle alakalı . Midenin küçülmesi için klasik olarak bilinen sık ama az yemek gerekli bir de yiyeceklerin oldukca iyi çiğnenmesi gerekiyor. Diyafram için ise benim bildigim yalnızca Stomach Vacuum olarak gecen oldukca basarılı bir diyafram ve karın kası egzersizi. Googleden yazarak bakabilirsin.

şuanda zayıf oldugum için sürekli yemem gerekiyor ideal kiloya ulaştığım zaman mide küçültmesi ile giderebilecek bir sorun mudur acaba ?

bu sorun bende de var karın kaslarım belirgin ama göbek varmış gibi duruyor. Çok fazla takmamıştım ama çözümü varsa ugraşmak lazım.

bende pirincin gözüne gözüne bastıgım için şişkinlik oluyor.ama definasyonda aşırı diyetten dolayı mide küçülecektir diye düşünüyorum.aslında bu stomach vacuum etkili olabilir

Mide hacmin artmıştır...

Back
Yukarı