Karın bölgesi nasıl en iyi çalıştırılır ?

arkadaşlar 1.5-2 aydır vücut çalışıyorum 5-6 antrenmandan sonra üst düzey programa geçeceğim ve bu süreçe gelene kadarki antrenmanlarımda karın bölgemi biraz sıkılaştırmak istiyorum en iyi nasıl çalışa bilirim

Boy= 180
Kilo= 91

rumeneby.jpg

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

"karin kasi salonda degil,mutfakta yapilir" forumun slogani olacak bir soz bu. mekik cekmekle karin kaslarinin cikmayacagi,bolgesel zayiflama diye bir sey olmadigi,diyet yapilmasi gerektigi bir cok yerde yaziyor. forumu okumaya, arastirma yapmaya üşenmeyin.

Koşu bandın dan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bence karın bölgesi aletsiz, vücut agırlıgını kullanarak daha verimli calıstırılır. Ben cektigim ters, düz mekiklerde karnım kasıldıgı icin degil bacaklarım yoruldugu icin bırakıyorum ama evdeEresbos arkadasın yolladıgı resimdeki 4, 5 ve 1. resimdeki (1. resimde bacagımı kaldırmıyorum sadece sırtımı kaldırıyorum, Lethe' nin videosundaki son hareket olan Crunch :) ) yaptıgımda karnım adeta kasılıyor ve hissediyorum bunu.

P90x ab ripper bunu sonuna kadar uygula kaslar yanmazsa adam akıllı ben üyeliği silerim :D cok güzel sağlam karın egzersizi zorluk olarak dunya da ilk 3 teydi gayet güzel hem programa bağlı kalmak daha iyi kafana göre yapmaktansa 15-16 dk sürüyor

Back
Yukarı