Karın çalışma programı yazarmısınız bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumda karın kasları ile ilgili hocaların verdiği başlıkların çoğunu okudum. bir kısmı çok eski ve resimleri artık açılmıyor.
Birçok hareket var ama sıralaması çok karmaşık her konu altında.

Tecrübeli arkadaşlardan bir günümü ayıracağım karın çalışma programı yazmasını rica ediyorum.
Aynı antreman gününde Kaç farklı hareket ve kaç tekrar yapmalıyım, haftada kaç gün çalışmalıyım.

Haftanin 2 gunu 3 ayri hareket 12-15 tekrarli setler halinde karin calisabilirsin.

Orn,

Alt karin bolgesi calistiracak bir hareket
Ust karin bolgesi calistiracak bir hareket
Yan karin bolgesi calistiracak bir hareket.

Hareketleri egzersizler bolumunden secebilirsin :)

hareketlerin hepsi etkili fakat hangisini hangisinin peşinden yapacağın çok önemli bu videoya bak 8 dakikalık karın çalışması fakat oradaki simulasyon gibi yapman imkansız her hareketi 30 defa yapıyor sen buna 10la başla eğer hafif gelirse 15 yap al videosu..

https://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
ilkönce bunları buldum zaten ama sıkıldım bu hareketlerden.
başka hareketleri doğru sıralama ile yapmak istiyorum.

Bu videoyu haftada 2 gün AYNI SIRA VE ŞEKLİYLE YAPSAK OLUR MU?? Zayıfım göbeğim cok az var kilo verir miyim?

ab ripper x videosunu bulabilirsen tavsiye ederim oldukça etkilidir karın için.15 dakikada 339 hareket.

Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.

Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı