Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Belki izliyorsunuzdur. küçük değilim ama müziği falan çok güzel eğlenceli bi çizgi dizi izleyenler varsa bikaçtane bölümü internette türkçe dublajlı aradım ama bulamadım nerden izleyebilirim?
Belki izliyorsunuzdur. küçük değilim ama müziği falan çok güzel eğlenceli bi çizgi dizi izleyenler varsa bikaçtane bölümü internette türkçe dublajlı aradım ama bulamadım nerden izleyebilirim?
Araştırdım sevenler'de var bu çizgi filmi nefret edenler de.Ama türkçesi'ni bulamadım.Ya ingilizce var ya da latince.Ben şahsen çizgi film pek izlemem.İzlersem sadece ''family guy''(Aile Reisi) izliyorum tavsiye ederim.http://yabancidiziizle.com/dizi/famil guy izlemek istersen linke tıklayıp izleyebilirsin sadece bir öneri.Ama dediğim gibi bulamadım türkçesi'ni bulamadım Kappa Mikey'in.NOT:Family guy +18 yaş kitlesi için uygundur.