Kapı BARFİKSİ

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan awerc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
https://www.bodyforumtr.com/vbforum...ri-t5539.html?t=5539&highlight=barfiks+demiri

Bu linkte açıklama yapmıştım.Ek olarak şöyle birşey ekleyebilirim bu çevirerek sıkıştırılan modellerin uçlarındaki ped duvarı ciddi şekilde boyuyor.Bunu göze al.Birde demiri kirişlere denk getir eğer getiremezsen ciddi çatlaklar oluşabiliyor duvarda.
Ayrıca ürün 30 lira kargoda 8-10 civarı tutacaktır kabaca 40 lira gibi bir fiyata gelecektir.Eğer yakınında Carrefour ve benzeri alışveriş merkezleri varsa 25-30 arası bir fiyata alabilirsin.Spor malzemesi satan bazı dükkanlardada 20-30 arasıdır fiyatı.
 
çevremde alabieceğim hiçbir yer yok koridora yapıcam boyaması önemli değil ama sağlamlık açısından nasıl olur barfiks çekerken bi sorun çıkmaz değil?(düşme gibi...)
 
İyi bir biçimde sıkıştırdıktan sonra düşme gibi bir sorunla karşılaşmazsın.
Tabiki demire atlayışınında çok büyük önemi var sonuçta sıkıştırılarak monte edilen birşey eğer atlarken demire vurup tutarsan zamanla gevşeme olur ve çekerken kaza geçirebilirsin.
Bu yüzden her defasında çektikten sonra demiri iyice sıkıştır.Çok meşakatli bir iş değil güvenlik için gerekli.:)
 
  • Like
Reactions: DuE
Back
Yukarı