Kandaki oksijen miktarını nasıl arttırırım Çabuk yoruluyorum.

merhaba arkadaşlar

öncelikle benim demir eksikliğim var b12 de 250 sularında taban 600 diye biliyorum

spora başlamayı çok aşırı derecede istiyorum ama çarçabuk yoruluyorum eskiden 3 dk boyunca yere yatar bisiklet hareketini yapardım resmen karnımdaki yağ oranı neredeyse 0 dı sonra depresyon vs derken 20 kilo aldım göğüs kaslarım eridi karnım belim iğrenç oldu vücudum gittikçe çöküyor

neler yapmalıyım suplementlere para vermek isteniyorum

İmkanınız varsa yüksek yerler 1000 metre ve üzeri o tarz yerlerde antremanlar yararlı olacaktır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kalın minderlerim var yumuşak, onların üzerinde çeşitli karın kası hareketlerinin şiddeti düşük oluyor bu işime yarar mı ? Koşu bisikletim yok, istanbulda yaşadığımdan dolayı da yüksek bir irtifada spor yapma olanağım da yok

35-45 dakika arası zorluğu düşük yürümenin bir tık üstünde jogging dediğimiz antrenmanlarla haftada 3-4 olur kendini toparlarsın sonrasında (1 ay gibi ) interval cardiolara geçebilrsin nasıl olur dersen stadyum düşün kale arkalarını %100 depar olacak şekilde düşünürsen % 80 le koşup yan taraflarını %30-40 la koşarsın sana hem yağ yakımı hem de kondüsyon sağlayacaktır ;)

Benim b12 de düşük 264. Ama normal değerler 197-866 arası. 600 felan değil yani.
Takviye alabilrsin ki wheyler de bildiğim kadarı ile b12 oluyor ama sen ne kadar alman gerektiğini doktorla konuşursun dediğim idman stilini uygulayabilirsin

Takviye alabilrsin ki wheyler de bildiğim kadarı ile b12 oluyor ama sen ne kadar alman gerektiğini doktorla konuşursun dediğim idman stilini uygulayabilirsin
Konuyu açan ben değilim, zaten bir şikayetimde yok hocam zaten ben kilo almaya çalışıyorum ne koşusu :D

Back
Yukarı