Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KANATLARI KOLTUK ALTINDAN DAHA AŞAĞILARA ÇEKMEK İSTİYORUM !!
Kanat çalışıyorum ama bir türlü aşağılara indiremiyorum.Kanatlarımı koltuk altlarımdan daha aşağıya çekmek bu şekilde gelişmek istiyorum.Acil bu konuda yardım lazım.
latissimus dorsiydi galiba kasın adı. Onu boylamasına uzatmak için rowing hareketlerinden çok bu mesaj yazdığımız alanda çıkan lat pulldown hareketini göğse ve enseye yapmak faydalı olacaktır. Barfiks de iş görür herhalde.
kanatlarını aşağı çekmek istiyorsan öncelikle kanat idmanıyla sırt idmanı arasındaki farkı bileceksin.kanat idmanında oldukça kanatlarını gerdirmelisin.lat pulldowns geniş tutuş göğse çekiş hareketi ile başla.4*12-10 yap.yalnız her set arasında bir yere asıl kafan tavana bakacak şekilde 15-20saniye asılı dur.kanatların iyice gerilecektir.hatta barfiks çekermişcesine asılı durabilirsin.öne çekilen barfiks alt kanatları çalıştırır.
bu hareketin arkasına lat pullduwns dar tutuş (0----0bu şekilde yuvarlak tutma yerleri olanbar ile) devam et.yine her set arası bir yerlere asıl.
3.hareketinde :lat pullduwns(V-bar ile) olsun bunda da asıl.sırt idmanına deadlifts ile devam et arkasına incline barbell rows ve tek kol dumbbell rowing vede iki kol dumbbell rowing hareketleriyle devam et.yazdığım son 3 hareket alt sırtı etkiler.çabuk sonuç alacağından eminim
programın:
hyper extensions(ters mekik) 3 set 10-12 tekrar
3 EGZERSİZ LAT PULLDOWNS(fark ettiysen genişten dara doğru gidiyor...bunun yerine aynı felsefeyle barfiks yapada bilirsin.netice daha da güzel olur.)
deadlifts 4 set 8-6 tekrar
incline rows 3 set 8-10 tekrar
tek kol dumbbell rowing 3 set 8-10 tekrar
çift kol dumbbell rowing 3 set 10-12 tekrar