Kanatları aşağı doğru indirme D.row ne kadar doğru ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Axe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Axe

Üye
Arkadaşlar avatarımda görüldüğü gibi kanat kaslarım ama şuan daha parçalı sırtım arkadan iyi görünüyor ama asıl problem önden nasıl göründükleri önden bakılınca vucudum daha yüksek duruyor ve çirkin bir görüntü oluyor böyle üst kanadım daha büyük olduğundan bu böyle.
Yeni programda spor hocamız bana tek d.row vericem hareketi doğru yapamayabilirsin dedi henüz programımı almadım ama D.Row tek hareket sizce ne kadar doğru ?

Vücuduna oranla epey fazla gelişmiş kanatların diğer yerlere de ağrlık vermelisin

Her yere daha ağır nizami giriyorum dostum ama kanatlara hafif ve normal ağırlıkta giremem rağmen böyle yani anatomim böyle malesef tek çare kanatları aşağı kadar indirmek

kanatları aşağı indirmek için close grip lat pulldown veya barfiks uygun olabilir.

Reverse grip barbell row ve deadlift de fayda sağlar.
Tek başına dambıl row yetersiz gibi geldi kocaman kas grubu için.

Programımı dün aldım arkadaşlar tek hareket dediğim gibi D.row var ve hocamın gösterdiği gibi yapıyorum şuanda kolumu biraz daha öne atıyorum çekerken ise bel kemiğime doğru çekiyorum kolumu geriye doğru çekerken ki duruşumu hiç bozmadan dirseğimi çok daha dar tutuyorum hissetmem gereken alt kanat adelemi hissediyorum bakalım 8-10 hafta içinde etkisini görürüm umarım

Benimde kanatlarım vücuduma oranla fazla geliştiği için bel çukurluğu oluşmuş şimdi dengeye önem veriyorum

SM-C101 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı