Merhaba arkadaşlar. Bir kaç hafta önce düzenli olarak kanat çalışmaya başladım 10 kere çalıştıysam sadece 1inde yada 2sinde kanatlarımda ertesi gün acıyı, ağrıyı hissettim. Tekrar onu yakalamayı çok istiyorum fakat sanırsam bir şeyi yanlış yapıyorum tam anlayamadım, bir sakatlık çıkmasını istemiyorum dolayısıyla buraya yazayım dedim. Kanat çalışırken, hareketleri yaparken daha çok sırtımın üst kısmının tam ortasında, omurganın olduğu yerde hissediyorum. Kanatlarımda pek bir şey hissetmiyorum, antrenman sırasında sertleşmiş oluyor sanırım normale göre kanatlarım biraz fakat kanat çalışmışım hissi olmuyor. Onun dışında ertesi gün uyandığımdada kanatlarda tık yok fakat kollarımı geriye göğsümü ileriye çıkartarak sırtımı kastığımda tam o orta kısımda bir noktada, omurganın olduğu yerde hissediyorum. Acaba yanlış bir şey mi yapıyorum? Kemik ağrısı gibi değil aslında pek ama tam omurganın olduğu noktada olunca insan korkuyor, merak ediyor... Programım bu (Forumda biri önermişti bunuda)
lat pulldown front 4*8
lat puldown behind 4*8
t- bar row 4*8 (alternatif bent over barbell row) -----> Çalışırken kanatlarımı hissettiren tek hareket bu programda bu.
reverse grip lat pull down 4*8
lat pulldown front 4*8
lat puldown behind 4*8
t- bar row 4*8 (alternatif bent over barbell row) -----> Çalışırken kanatlarımı hissettiren tek hareket bu programda bu.
reverse grip lat pull down 4*8