Kan tahlili yaptirdim :/

Merhabalar kan tahlihi yaptirmiştim İşte PLT LYM PDW GİBİ şeyler yaziyor solda benim değerler sağda ise min max değerler ( örneğin 11-14 ) gibi yaziyor yaklasik 25 den fazla çeşit var ve 2 tanesini aşmişim

LYM SINIR 17/48 BENDE 51.7
Albümin sınır 3.2-4.5 bende 4.8

bunlari araştirdim okudum hatta link

Lym Nedir? Lym Anlamı ve Hakkında Bilgi

Albümin - Vikipedi ama birşey anlamadim
benim anlicağim şekilde özetini geçebilirmisiniz ne olduklarina dair
teşekkürler

Albümin, karaciğerde sentezlenen bir protein türevidir ve yüzde 55 civarında plazma proteinde bulunur.Toksinleri ve ağır metalleri bağlar. Kolloid ozmotik basınçları önler. Yetişkin birinde karaciğerde 12-14 gram kadar albümin sentezi yapılır.
Sağlılı bir kişide biraz yüksek yada düşük çıkması klinik önem taşımaz. Muhtemelen Toksin madde vucütta birikti atmak için fazla albumin sentezi yaptı. Yada kullandığın bir şeyin içinde olabilir. Okadar yüksek korkulacak bir önem taşımaz ama Yinede bir doktora görünmende fayda var . ( TAHLİLİ SEN AYRI BİR ŞEKİLDE DOKTOR HARİCİNDE YAPTIRDIĞINI GÖZ ÖNÜNE ALDIM )

protein tozu kullaniyorum. özel bi hastane var cildiyeci bölümüden bi hoca baktı ama birşeyin yok dedi ama biraz başindan atar gibi hissettim..

okadar olur.belkide protein kullanmakla alakası olmayabilir.Benimde 2 3 tane az yada fazla çıkmıştı.doktor normal demişti hatta dönüp bir daha sordum biz makina değiliz insanız dedi herkesin genetiği aileden gelen özellikleri vs farklıdır çok fazla takma

Back
Yukarı