muratcan.biceps
Üye
çok özür dilerim.kas kütlesi arttıkça mütevazilik(?)... neyse ben çekileyim dandirik ürünleri alayım
tenzıh etmene gerek yok soruna gelınce uzgunum gol degıl nedenlerı forumun bı cok yerınde var 140 tlyı proteın tozu dıye o urune verecegıne gıt yumurta pırınc et al daha ıyı.
mk7 hocam 140 liraya toz almayın diyosun ama gittigidiyor da senin mağzanın protein tozlarıda bu fiyata 2.3 kilo bsn s6 139 lira kargoda bedava bide üstüne shaker veriyonuz
bu vergiler niye alınıyor çamlıcaya cami dikmek için mikonu altında afedersiniz iktifar yalaklığıda gördüm aracıkurum yalakalığında vergi %18 diyorlar ee ürün yurt dışı fiyatının 3 misli? buna tekeleşme denir
soygun denir zübüklük denir
iktidar ve iş adamlar el ele yağlı kazık bize
edit: sonuç hepniz eneyisinizgidin doğal beslenin almayın ürünleri kaslarınız gururunuzdan önemli olmasın bakın bakalım o ürün fiyatları düşüyor mu düşmüyor mu
hayır ben hiç birini yapmıyorummcde burgerda pizza hutta yemek yiyorsun nikedan adidastan alısverıs yapıyosun di mi? onları da dısardakınden 3 kat pahalıya satın alıyorsun. demekkı sorun supplement ıthalatı yapanda degılmıs dı mı?
kdvden baska masraflardan da bahsettik okunulanın anlaşılmadığı bir durum var ortada
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:27 ----------
ayrıca tekelleşme yok isteyen bu urunlerın ıthalatını yapabılır sen getır yada perakendecılıgını yap bakalım kactan satıcaksın?
hayır ben hiç birini yapmıyorumenayi değilim yurt ışına gitiğimde veya tanıdıklarımdan biri gitiğinde istediğim bir şey varsa söylüyorum. emin ol enayi değilim.
eminim değilsin hiç alısverıs etmezsın, alısverıs edecegın zaman ucaga atlar yurtdısına gıdersın evet evet bunu yaparsınama durum buyken gelır bu forumda supplement fıyatlarından yakınırsın
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:40 ----------
dısarda yemek yıyecegın zaman da bereket donerde tatlıses cıgkoftede yemek yersın![]()
mcde burgerda pizza hutta yemek yiyorsun nikedan adidastan alısverıs yapıyosun di mi?
MK #7´isimli üyeden Alıntı
mcde yemek yemem abuk subuk yemeklere verecek param yok benim, pizza sevmem ve o parayıda pizzacılara vermem, işim gereği yurt dışına gidip geliyorum babamda öyle akrabalara öyle burda pahalı orada normal fiyatı olansitediğim bir şey varsa alıyorum veya aldırtıyorum fahiş fiyat ödemem hiç bir ürüne. he buarada arabada kullanmıyorum benzinede para vermemamerkalı nın içtiği takviye besine 3 katı fiyat verip içtirtilen insan mazlum buna ses çıkarmayıp kullanan enayi, bundan para kazanan devlet ve aracı kurumlarda zalimdir.
dene dene, ithalatcı fırmalar da salaktı devlet vergı koyacak ıthalatcı vergısını verıp gumrukten mal cekecek ama sen hooop evıne kadar vergısız masrafsız urun alıcaksın dene kardesım dene her gun at sen o maılı hatta, umut fakırın ekmegi
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:23 ----------
hem maıle gerek yok kı memlekette ucuz gasparı var bsn var eas var proteınlerı 100-110 tl cıvarı satılıyor alın onlardan kullanın ucuz supplement(!)![]()
O.N markası USA dışında avrupada'da üretim yapıyor şimdi avrupada üretilen whey kalitesizmi ! ben söyleyeyim arasında Kalite olarak hiç bir fark yok.
isterse U.A.E den gelsin BSN, EAS, Gaspari 110 TL satılıyor diye
2. kalite ürün sıfatını yaftalamışsın.![]()
peki aynı kişiler Piyasada Ultimate, Muscletech TWİNLAB, VPX, PERFECT markalarını piyasadan 50-60 TL ucuza satıyor bu markalarda'mı 2. kalite!! yazdıklarınla arkadaşlarım ve beni gülümsettin
Unutmadan O.N Türkiye distribütörü gümrük kapıları kapanmadan önce 5 LB wheyi 125 TL den kargo, shaker dahil satıyordu birde şimdiye bakın vergi, gümrük masrafları o kadar çok artmış olacak ki fiyatı 160 çıkmış. 125 TL ' iken de kar ediyordu, aza kanaat getirmiyorlar çoğu erkeden den köşeyi dönme derdinde bu ülkede.
ederine satınca kazıkcı oluyoruz cunku urunun gelısı 120 tl, kargo bızden, hediyesi var bir de %10 gg komisyonu var, kar mı zarar mı sen hesaplarsın artık. topu topu kalan urun 5-6 tane. bıtınce bı daha bakarsın satıyo muyuz dıye.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:24 ----------
hem ne diyorum aynı urun bırak 140'ı 110a 120ye bıle var. hatta gasparı myofusıon 100 lıra. gıdın o fıyatlardan alın kazık yemeyın. turkıye bsn dıstrıbutoru upafarmadan aldık hata ettık cunku upafarma markasını koruyamadı ordan burdan dusuk kalıtelı versıyonlar gırdı fıyat dustu, bu durumda ben kazıkcı muamelesı goreceksem elımdekını az bı zararla verır, bı daha da o markaya gırmem, ben de bılıyorum dıger getıren fırmadan alıp aynı kar oranını yakalamayı ama ben bu ısı sporcu olarak yapıyorum tuccar olarak degıl.
forumun dayısı gelmişatar üstüne atar
(bu kadar sert, saldırgan üsluba admin teşekkür etmiş birde !? )
daha ilk mesajında bu işten ekmek yiyodur kesin bu adam diyordum kendi kendime , sonraki mesajlarda çıktı zaten...
ayrıca ben ithalatın kolaylaştırılması, hammaddenin üretiminin ülkemizde sağlanması gerektiğine değindim.
bunu farkedememenin sebebini "ekmek davası" olarak görüyorum. normaldir. yurtdışından alışverişin serbestleşmesi demek birilerinin eskisi gibi kar elde edememesi demek
elbet yapılan hatadan dönüleceko zamana kadar besleyecez sizi yapacak bişey yok
+
ucuz satan satıcılara düşmanlıkta yeni değil, çakma sahte vs bi örneği de burada var
http://bodydrom.blogspot.com/2010/02/twinlab-neden-satstan-kaldrdk.html
Evet zaten bir tek o Mağaza var TR de, gerisi hep 2. kalite fason ürün satıyor ne dense![]()
Ayakkabı ise apayrı bir konu !! Nıke vietnamda'da üretilir, çinde de.. fabrika kurup aynı marka işçiliğini daha ucuz, iklimin daha uygun, lojitiğin daha kolay olduğu yerde üretimi yapabilir burada bir sorun yok.. bunu istifade edenlerde sorun var. senin düşüncen doğru olsaydı Nİke'ın vietnamda ayakabı ürettiği için artık iflas etmesi gerekirdi
Üretimin maliyetini düşürmek her üreticinin arzu ettiği bir durumdur. tekrar söylüyorum O.N 'nin avrupada üretilmesi onu kalitesiz yapmaz, ucuz işlik her zaman manufacturer'leri cezbeder..
Şahsen ben yeterince araştırdım ama umarız ki yazdıklarının yanına neden ve sebebiyetlerini de yazarsan ben ve arkadaşlarda öğrenmiş olur, USA dışında üretilen suplementlerin eksiklerini !!
Diğer yandan ben sadece TR de yaşamıyorum bir çok markayı kullanma ve üreticilerle, kullananlarla gerek fuarda gerek ortamda konuşma fırsatım, diyalogum oldu.![]()
12 ay çalıştığımı nereden biliyorsun ? Fazla özele girmeye başladın ve karşı ithamlara; sen sormadan ben söyleyeyim, benim sadece agırlık çalıştığım zaman 10 yılı neredeyse geçiyor birde ferdi sporlar, ve takım sporları var bunun dışında onları saymayacağım iyice off topic olacak.. neyse mağazanızda size hayırlı işler bol kazançlar..
MK #7´isimli üyeden Alıntı![]()
ederine satınca kazıkcı oluyoruz cunku urunun gelısı 120 tl, kargo bızden, hediyesi var bir de %10 gg komisyonu var, kar mı zarar mı sen hesaplarsın artık. topu topu kalan urun 5-6 tane. bıtınce bı daha bakarsın satıyo muyuz dıye.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:24 ----------
hem ne diyorum aynı urun bırak 140'ı 110a 120ye bıle var. hatta gasparı myofusıon 100 lıra. gıdın o fıyatlardan alın kazık yemeyın. turkıye bsn dıstrıbutoru upafarmadan aldık hata ettık cunku upafarma markasını koruyamadı ordan burdan dusuk kalıtelı versıyonlar gırdı fıyat dustu, bu durumda ben kazıkcı muamelesı goreceksem elımdekını az bı zararla verır, bı daha da o markaya gırmem, ben de bılıyorum dıger getıren fırmadan alıp aynı kar oranını yakalamayı ama ben bu ısı sporcu olarak yapıyorum tuccar olarak degıl.
hocam hem 140 liralık tozun kalitesi düşük diyonuz hemde 140 liraya toz satıp üstüne kargo bide hediye veriyonuz. peki kalitesi düşük tozu neden satıyonuz sölediklerinle çelişkili bi davranış bu böyle şeylerde artniyet ararım
jackal53 gibi akıllı adamın hali bir baska oluyor
ben de senın mesajı begendım ıcınde kalmasınhaksızlık varsa ınsan sınırlenır. yurtdısından alısverıs serbestlessın vergıler masraflar azaltılsın da dedım. bu urunlerı degıl dıger bırcok kategorıde urun de getırtemıyorsunuz burda dısardakı fıyatlara gore 3-5 katı bunun sorumlusu ıthalatcısı satıcısı degıl dedım. dedım ama ya okumuyorsunuz yada ısıne gelmıyor yada okudugunuzu anlamıyorsunuz.