Kamburluk varmı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zizxy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zizxy

Üye
Son düzenleme:
Evet var, omuzların önde.

Göğüs kaslarını esnet ve sırt kaslarını geliştir.

Han

Bunun için hangi hareketleri yapmam lazım?
Barfix öneririm ilk başlarda 1 tekrar felan çıkar daha sonraları artar tekrarların. Hem eklemleri açar hemde sırf ve kanat kasları için bana çok faydası oldu, duruşunuda düzeltir dik yürürsün devamlı.

Barfix öneririm ilk başlarda 1 tekrar felan çıkar daha sonraları artar tekrarların. Hem eklemleri açar hemde sırf ve kanat kasları için bana çok faydası oldu, duruşunuda düzeltir dik yürürsün devamlı.
Kol ve göğüs çalışmayı bırakmalımıyım belim düzelene kadar?

göğüs ve ön omuzu esnetmek için doorway stretch yapabilirsin , en temel esnetme budur. pec stretch yazarsan daha karmaşık başka hareketler de görebilirsin. göğüs veya kol çalışmayı bırakma , göğsünü sırta oranla daha yüksek yoğunlukla çalıştıysan şimdi de tam tersini yapman orantıyı zamanla toparlayabilir. prone cobra ve facepull hareketlerini de yapmanı tavsiye ederim.

Kol ve göğüs çalışmayı bırakmalımıyım belim düzelene kadar?
Hayır ne alakası var vücut bütündür bir yeri bırakıp bir yeri çalıştırmak olmaz. Sırt ve kanat gününe önem var barfiks dediğim gibi yararlı olur. Pink Zeppelin'in dediği hareketleride ekleyip düzenleyebilirsin programını durumuna göre.

Te
göğüs ve ön omuzu esnetmek için doorway stretch yapabilirsin , en temel esnetme budur. pec stretch yazarsan daha karmaşık başka hareketler de görebilirsin. göğüs veya kol çalışmayı bırakma , göğsünü sırta oranla daha yüksek yoğunlukla çalıştıysan şimdi de tam tersini yapman orantıyı zamanla toparlayabilir. prone cobra ve facepull hareketlerini de yapmanı tavsiye ederim.
Teşekkürler dostum. Peki bunları set halinde mi yapmam lazım?

esnetmeleri 1-2 setten günde 2-3 kez yapabilirsin. prone cobra ve facepull gibi mobilite egzersizlerini de antrenman sonrası yaparsan daha iyi olur yine 1-2 setten. facepull yapacaksan en düşük ağırlığı tak bu arada , kas geliştirme egzersizi değil. 20+ tekrarla falan omuzları iyice geri çekerek yap.

Do
esnetmeleri 1-2 setten günde 2-3 kez yapabilirsin. prone cobra ve facepull gibi mobilite egzersizlerini de antrenman sonrası yaparsan daha iyi olur yine 1-2 setten. facepull yapacaksan en düşük ağırlığı tak bu arada , kas geliştirme egzersizi değil. 20+ tekrarla falan omuzları iyice geri çekerek yap.
Dostum evde facepull nasıl yapabilirim?

Sanirim en guzeli spor salonuna yazilmak.
Dostum dediklerini yapsam bide uzerine havuza girsem gunluk 30 dakika yuzsem SIKINTI mI Olur yoksa daha mi iyi ?

Back
Yukarı