Kalsiyum d3 efervesan tablet alcam,bi bakar mısınız?

17 yaşındayım, boy 171 kilo70 , kalsiyum d3 alacağım, amacım kemiklerimin boyca uzaması,asıl amacım ise kemiklerimi kalınlaştırmak ! Alacağım ürünün bi 1000 mg calcium/880 IU var bide 600 mg/400 IU var ! 1000 mg lik zarar verir diye korkuyorum,çünkü daha çok osteoporoz gibi hastalıklarda kullanılıyor :/ 2 tane almak istiyorum! 2 tane 600 lük alayım yoksa 1 tane 1000lik, bi tane 600 lük mü? bide kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi?

ben doktora çıkmıştım herhangi bir vitamin eksikliğim varmı diye D Vitamini ve b12 vitamini çıkmıştı ama d baya düşüktü b12 az bişey eksikti b12 yi yeşillik ve tahıllı yiyerek kısa zamanda halledersin dedi doktor ama d vitamini için ampul verdi onu içmiştim ama çok etkiliydi ayriyetten calcium sandoz kullandım suda eritme vitamini 20 tablet birkaç gün önce çıktım doktora aradan 2 ay geçtikten sonra d vitaminiide b12 de sorun kalmamıştı ve o tüpü içtikten sonra 2 ay içerisinde boyum 3 cm attı bende anlamadım

Bu sorunun cevabi burada degil doktora git film cektir plakalarina baktir kapalimi acikmi 17yasindasin kapandiysa boy uzamasi durmustur..dolayisiyla buhaplari kullanmana gerek kalmaz..
zaten bu yaştan sonra uzamam biraz zor ama kemiklerim kalınlaşsa iyi olurdu[DOUBLEPOST=1412137909][/DOUBLEPOST]
Eczaneye ya da doktora sor. Vucudunu mahvedebilirsin.
zamanında annelerimiz içirirdi bize bunlardan hiçte bişey olmazdı, ama yinede kuşkuluyum,doktora gitme gibi bi imkanımda yok şu an :([DOUBLEPOST=1412137978][/DOUBLEPOST]
ben doktora çıkmıştım herhangi bir vitamin eksikliğim varmı diye D Vitamini ve b12 vitamini çıkmıştı ama d baya düşüktü b12 az bişey eksikti b12 yi yeşillik ve tahıllı yiyerek kısa zamanda halledersin dedi doktor ama d vitamini için ampul verdi onu içmiştim ama çok etkiliydi ayriyetten calcium sandoz kullandım suda eritme vitamini 20 tablet birkaç gün önce çıktım doktora aradan 2 ay geçtikten sonra d vitaminiide b12 de sorun kalmamıştı ve o tüpü içtikten sonra 2 ay içerisinde boyum 3 cm attı bende anlamadım
peki kaç yaşındayken 3 cm atmıştın?

Sonuç olarak 1000 mg calcium olanından aldım ! Hem üzerinde çentik varmış ikiye kırabiliyorum böylelikle 500 mg de içebiliyorum

Back
Yukarı