kaloriyi arttırdığım halde kilo kaybediyorum.neyi yanlış yapıyorum.

arkadaşlar merhaba.
yaşım 30 boyum 187 kilom 83 şuan 6 aydır spor yapıyorum haftada 5 gün çalışıyorumn 3 dolu 1 boş 2 dolu 1 boş ve split yapıyorum.95 kiloydum başladığımda 80 e indim şimdi bulk macerasındayım ve 83 e kadar geldim.lakin bir sıkıntı var 83 kiloyu bir türlü geçemiyorum.
http://www.kalori.biz/gunluk-kalori-ihtiyaci-hesabi.html bu siteyi kullanrak ihtiyacım oaln kalori miktarını buldum 3000 civarı ben 3500 kalori almama rağmen kilo almak yerine kilo kaybettim.
besinlerin makrosunu fat secret ile hesaplıyorum.beslenmem de gayet güzel
sabah 4 yumurta 100 gryulaf 200 gr yoğurt 30 gr zeytinyağı 100 gr kepekekmekten 40 gr toplamında kaşarla 2 adet tost
öğlen 150gr bulgur 100 gr tavuk 200 gr yoğurt
akşam da öğlenin aynısı
antreman sonrası muz-wheglutamin ve kreatin
ara öğün oalrak ise 20 gr ceviz ve 20 gr badem 1 adet mevsim meyvesi yiyorum.
yediklerim değişmez dikkat ediyorumn.
acaba nerede neyi yanlış yapıyorum.

arttırırdım bugun başladım 4000 e çıktım açıkası bu hesapları yapabilecek kesin bu en doğruya yakını hesaplayacak formuldur diyebileceğimiz birşey var mı yada sizler nasıl yapıyorsunuz.

arttırırdım bugun başladım 4000 e çıktım açıkası bu hesapları yapabilecek kesin bu en doğruya yakını hesaplayacak formuldur diyebileceğimiz birşey var mı yada sizler nasıl yapıyorsunuz.

Fatsecret le hesaplıyorum bende bende tılandım 3600 e yavasladı kilo almam 63 den 72.5 oldum artık gainere basvurucam cünki yiyemiyorum tıkandım artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya enerji hesabında bir yanlışlık var ki 3000 olarak almışsın hata olma şansı az, ya da besinlerin enerjisini yanlış hesaplıyorsun. Pişmiş olarak hesapladığın besinler varsa onları da pişmemiş olarak hesaplamalısın. Ayrıca yemekleri X yemeği şeklinde aratıp kalori hesabı yapmak yerine içine giren besinler üzerinden hesaplama yapman gerekiyor[DOUBLEPOST=1482137223][/DOUBLEPOST]Kaloriyi artırmak için de meyve tüketimini artırabilirsin.

Ya enerji hesabında bir yanlışlık var ki 3000 olarak almışsın hata olma şansı az, ya da besinlerin enerjisini yanlış hesaplıyorsun. Pişmiş olarak hesapladığın besinler varsa onları da pişmemiş olarak hesaplamalısın. Ayrıca yemekleri X yemeği şeklinde aratıp kalori hesabı yapmak yerine içine giren besinler üzerinden hesaplama yapman gerekiyor[DOUBLEPOST=1482137223][/DOUBLEPOST]Kaloriyi artırmak için de meyve tüketimini artırabilirsin.
Hepsini pismemis aliyorum

Back
Yukarı