Kalman Szkalak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan max_rep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arnoldun biceplerinin inananılmaz olduğunu, yandan göğüs pozunun hala benzerinin olmadığını düşünenler bide buna baksınlar.Joe Weider tarafından harcanan başka bir muhteşem vücutçu.Mike Mentzeri bile yenen bi adam.

Kal_vs_Sergio_most_muscular.jpg

kalmanszkalak1.jpg

kalmanszkalak3.jpg

kalmanszkalak4.jpg

kalmanszkalak5.jpg

kalmanszkalak6.jpg

kalmanszkalak7.jpg

kalmanszkalak8.jpg

KSzkalak0001.jpg

• Like
Reactions: Azi
şunu daha insanlar anlamadı.arnoldu arnold yapan estetik.188 boy ve inanılmaz orantılı muhteşem vücut.hala daha anlamam 175 lik jay nasıl birinci olur.sadece kas yığını şimdikiler.bu işe bi estetik lazım kafa oluyor kocaman boy oluyor 170 bi poz verince inanılmaz sırıtıyor .ama neymiş çok kaslı hat hat belli vücutmuş.bıraksın bakalım iğnelri görelim hat hatı.arnold bu dünyaya gelmiş geçmiş en iyi vücutçudur.arnold 20 years old u tıklayıon hak vereceksiniz .işte bu yüzden halkımız sevmez bu sporu genetiği olmayan adam ,işte ben bodyle uğraşmam der.sanki uğraşsa ne olacaksa

ha bide 80 olympiası tartışılıyor.o olympiada ki adamların poz showu nu hatırlıyormusunuz .hatırlamıyorsunuzdur .ancak arnoldun showunu youtubeda bulabilirsiniz .sanki dans ediyor adam .stili herşeyi farklı .bide arnold şimdiki yarışmaların seçmelerine bile giremez dediyor.sanki arnoldun kolu 40 cmd i ama doğru tek eksiği sadece bağırsak şişkinliğidi.yiğidin hakkını yiğide vereceksin

arkadaslar arnold zamanında berı cok degıstı sımdı estetıge mr.olypiada fazla bakılmıyo dıger yarısların bazısında estetık onemlı ama olypiada degıl sen bu adamlar ıcın ıgnelerı bıraksın demıssın ama zaten bu natural classıc yarıs degıl ve arnoldun kullandıklarını bılmıyosundur demektır bu arnold ekmek suylamı o vucuda sahıp oldu sanıyosun.arnoldun kıtabında hıc bır sey kullanmadını ıdda edıyo ama acıklamalar bu konuda degıl.ıyıce arasıtrmanı onerırım saygılar.emege saygı gostermek lazım

arnoldun son halini görmedin herhaldee adamın gögüsleri göbek deliginin oralarda dolasıyoo

Merhabalar, bu adam gerçekten yetenekli bir vücutçuydu, 1978 Mr. Olympia'da 1. olmayı beklerken 5. olduğunda, İsa'nın Çarmıha gerilmesini simgeleyecek şekilde sahnede kollarını yana açıp başını eğerek vücut geliştirme güçleri tarafından kurban edildiğini ima etmesi olay yaratmıştı, bu olaydan sonra IFBB'ye veda etti.
Enteresan bir yan not ise, 1981 yılında Efsanemiz Ahmet Enünlü ile aynı müsabakada yarışıp, onun ardından 5. olması olmuştur.
Ahmet Hoca'da göğüslerinin çok iyi olduğunu ancak bacaklarının üst vücudunun gölgesinde olduğunu söylüyordu.
Boyu bildiğim kadarıyla 1.78 idi.
Neredeyse en enteresan kısmını unutuyordum, kendisi şu anda 50'lili yaşlarında ve şampiyon bir bisiklet yarışçısı, bir resmini gördüm, kolları hala muhteşem, bacakları ise, bisiletçi olduğu halde üste göre zayıf, ah genler!!!

Merhabalar, bu adam gerçekten yetenekli bir vücutçuydu, 1978 Mr. Olympia'da 1. olmayı beklerken 5. olduğunda, İsa'nın Çarmıha gerilmesini simgeleyecek şekilde sahnede kollarını yana açıp başını eğerek vücut geliştirme güçleri tarafından kurban edildiğini ima etmesi olay yaratmıştı, bu olaydan sonra IFBB'ye veda etti.
Enteresan bir yan not ise, 1981 yılında Efsanemiz Ahmet Enünlü ile aynı müsabakada yarışıp, onun ardından 5. olması olmuştur.
Ahmet Hoca'da göğüslerinin çok iyi olduğunu ancak bacaklarının üst vücudunun gölgesinde olduğunu söylüyordu.
Boyu bildiğim kadarıyla 1.78 idi.
Neredeyse en enteresan kısmını unutuyordum, kendisi şu anda 50'lili yaşlarında ve şampiyon bir bisiklet yarışçısı, bir resmini gördüm, kolları hala muhteşem, bacakları ise, bisiletçi olduğu halde üste göre zayıf, ah genler!!!
karasan gercekten merak ettim böyle bir vücutcunun bor gün sampiyon bisikletci olmasini.elinde resim varsa koyabilirmiisn

Teşekkürler Enigma, benim resim yükleme sorunum var, zaten o yüzden elimde çok güzel resimler biriktiği halde sizlerle paylaşamıyorum, resimli hikayeler yazamıyorum (yönetime duyurulur!!!)
3. olan Kalman evet, orada kolların şahaneliği belli olmuyor, ama alt resimdeki biceps sanırım hepimizi tatmin eder, hele yaklaşık 50 yaşında ve yüksek kondüsyon sporu yapan birisine ait olduğu düşünülürse bence muhteşem.

bende lisanslı yol yarışı bisikletçisiyim....ve aynı zamanda badici.....bu iki spor bir arada gitmez diiyen cahillere kapak olmalı....

bende lisanslı yol yarışı bisikletçisiyim....ve aynı zamanda badici.....bu iki spor bir arada gitmez diiyen cahillere kapak olmalı....

tabı su da var eger bu sekılde uzun sure antrenman yapıyorsanız yanı bısıklet bu sekılde kaslı olmak ozellıklede bıcepse sahıp olmak oldukca guc kendısı eskıden oldukca kutlelı 100kg+ bır sporcuymus yaslanınca bısıklete gecmıs tabıkde o muthıs genetık yıne ortada bıcepsler ala cok ıyı :)

ama tabıkde her spor vucut gelıstırmeye uyar ve bırlıkte surdurulebılır

evet pro bisilletçilerde üst vücudu nadiren iyi olanlar var.....body building her derde ve spora deva

Back
Yukarı