kalkan333 vardı bir aralar noldu ona ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Trollüğün sınırlarını zorladı galiba arkadaş dayanamadı artık modlar :D

üye : kalkan333
sebep : kendi başlığında kırıcı ve hakaret içeren üslup
süre : 7 gün

Önce geçici süre engellenmişti :) Sonradan trollemeye başladı ve sınırsız yasaklandı.

süre : süresiz
sebep : uyarılara rağmen boş mesajlar atmak, forumda sözlük dilini kullanmak, başlıklarda trollük yapmak

sebep : kendi başlığında kırıcı ve hakaret içeren üslup
süre : 7 gün

Önce geçici süre engellenmişti :) Sonradan trollemeye başladı ve sınırsız yasaklandı.

süre : süresiz
sebep : uyarılara rağmen boş mesajlar atmak, forumda sözlük dilini kullanmak, başlıklarda trollük yapmak

Ee fazla trollük yapmıcaksın

Kendisi trolluk yapmadi bana kalirsa, trolluk yapmak belirli bir zeka gerektirir. O gercek bir trolldu.

Gercek trollerden baska bir ornek;
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=XREnvJRkif0[/YOUTUBE]

Vicut geliştirmecilerdenmiş,Adı kalkan333,Suçu Vicut geliştirmekmiş öğrendiğim kadar:D:D:D(Şarkı sözüdür.kalkan333 için sözleri az birşey değiştirilmiştir:D)

harbi yaa bi kalkan333 bide azi ikisinide merak ediodum noldu acaba azi iyiydi baya kafa biriydi ama kalkan333 tövbe bismillah o videosu neydi ole bağımlılık yapmıştı spordan önce izliodum allaha şükredip sporumu yapıodum :D

Azi'yi severdim fakat banlanmayı hakketti malesef,adamın açtığı her konu ; çıplak güzeller,victoria secret güzelleri v.s v.s tolerans bile gösterdiler o kadar.

google kalkan333 yazdım direk videosuyla birlikte çıktı.:)
http://www.dailymotion.com/video/xpqac9_1-ayda-evde-kas-geliytirme_sport
bide ben kendi nickimi yazdım hiç bişey çıkmadı:shock:

aahahahhahahahahaha:lol::lol::lol: Bu nedir abi ya ölücem yemin ederim ölüyorum bu forumdan Kayra videosunda sinirlenirsem kimyasal silaha dönüşürüm falan dediğinde bile bu kadar gülmemiştim:lol::lol::lol::lol: Gariplik bende mi bilmiyorum ama ciddi çok komik geldi bana tipi falan da komik biraz:D

Kişiye özel başlık açmak forum kurallarına aykırıdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı