KALFLAR HAKKINDA BILGI ISTIYORUM SIZDEN ARKADASLAR

Oncelikle Merhaba degerli emektar bodyforumtr ailesi...
sizden bana bi kac tavsiyede bulunmanizi isticem..
Benim kalflarim ust bacak bolgeme gore cok kucuk kaliyo ve ben bu durumdan hic memnun degilim genetiklemi alakali hic bilmiyorum boyum 1.89 nasil kalf antremani girecegimide bilmiyorum..
herseyi denedim acikcasi 2 gunde bir kalf idmani yapiyodum yarari olmadi haftada 1 kere yaptim yine yarari olmadi
bazilarina bakiyorum adam hic kalf calismamis sortu giyince cok guzel kalflari gozukuyo ben deli gibi kalf calisim yine kucuk ve cirkin gozukuyo :S
isin özeti sizden bu konu hakkinda bilgileribizi benimle paylasmanizi istiyorum simdiden cok tesekkur ederim

baldir kasi kucuk kas oldugundan cabuk dinlenir 2 3 gunde bir calisabilirsin, ve calisirken yuksek tekrarla ve yavas yap

yanlış anlama ama burda tavsiye beklemek yerine daha fazla arastırmaya yönelsen bilgi bakımında çok daha fazlasını öğrenirsin bacağın alt kısmının anatomisini aratsan ve nasıl geliştirilmesi gerektiğini gibi[DOUBLEPOST=1400878443][/DOUBLEPOST]birkaç hareket önerisinde bulunıyım gerisini arastır

single calf raise tbialis cal raise seated-standing cald raise makine yok ise smith machine leg press calf raise nasıl yapılır ne şekilde yapılır vs vs vs

Son düzenleme:
Back
Yukarı