4 ay Spor yapıp bıraktım biraz da kilo alınca vucudum kalıplı bir hal aldı 1.77 boy 77 kg. 2 aydır düzenli spor yapıyorum.Amacım Belden vererek üst bölgeyi şekillendirmek,hacim kazandırmak.Yaptımda. Belden 3 cm attım koldan 2 cm omuzdan 4 göğüsten de 4 cm aldım.Hep bu şekilde sabit kilomu koruyarak, ölçülerimi arttırarak devam ederim diye düşünüyordum ki. Bazı yazılarda Kg alarak devam edilmediği taktirde hacim yapılamaz diye şeyler okudum. Yüzde 18 vucut yağ oranım.Nasıl bir program izlemeliyim sizce? Mecvut kg koruyarak kas kilosu almayamı bakmalıyım ?
Ölçülerim:
Göğüs :105
kol:34
Omuz:124
bel:89
Sizce ne yapmalıyım ? Sitedeki araştırmalarım bi takım sorularıma cvp versede kapsamlı bir şekilde cevap alamadım.Bunu sizin gibi ustalarımdan rica ediyorum.Lütfen nasıl bir yol izlemem gerektiğini yazarsanız çok ama çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.
Ölçülerim:
Göğüs :105
kol:34
Omuz:124
bel:89
Sizce ne yapmalıyım ? Sitedeki araştırmalarım bi takım sorularıma cvp versede kapsamlı bir şekilde cevap alamadım.Bunu sizin gibi ustalarımdan rica ediyorum.Lütfen nasıl bir yol izlemem gerektiğini yazarsanız çok ama çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.