Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kalın bağırsakların olduğu yerde aşırı ağrı var Karın kası çalışamıyorum yardım
Mekik veya karın kası hareketi çalışmaya başladığımda kalın bağırsakların orası çok kötü ağrıyor korkuyorum birşey olucak diyede ağrının sebebi nedir veya ağrının geçmesi için neler yapmalıyım başlayalı 2 gün oluyor yardım !!
Tam ne olduğuun bilmiyorum dostum ama bende ilk kez miğde çalışırken ilklerde çok aşırı ağrı oluyordu bir kaç gün baya bi ağırıyordu ama sonrada iyi sonuç almaya başladığımda ağrı olmadı hiç
eğer düz mekik sehpasında omuz başları dışında bel kısmınıda kaldırıyorsan bu bel kısmında epey bir sıkıntıya yol açabilir.Alt karın çalışıcaksan eğimli sehpada çalışman daha iyi olur.Üst karın içinse eller göğüsten capraz boyuna değdirilip sadece omuz başlarının kalkmasına özen göster zaten hemen göğsünün altındaki yanmayı çok iyi anlarsın.Eğer zaten eğimli sehpada yapıyorsan diyeceğim bişey yok.Harekete biraz ara ver vede doktora görün.
Sehpada felan yaptığım yok düz yerde yapıyorum birde ilk başlarda yaptığımda karın kası hareketini aşırı titreme vardı sonra geçti 2 gün daha yapınca böyle bir ağrı çıktı
Abi fıtık deme allah aşkına yaşım daha 15 önceden yaptığımda olmuyordu 2 gün ağırlıklı çalıştığımdan oldu diye düşünüyorum fıtık diyince vücut geliştirmeden tırsmaya başlıyorum