Kalçaları Kücültmek

Arkadaslar kalcalarim ve bacaklarim vucuduma gore cok ortantisiz. Vucudum ince bir yapidayken kalcalarim geriye dogru buyuk. Ne yaptiysam eritemedim. Koşu+uzay yuruyusu+bisiklet surdum aylarca yine banamisin demedi. Squad yaptim yine olmadi. Baska bir hoca squadi kadinlar yapar sende ise yaramaz dedi. Herkes farkli bir sey diyor. Kimiside kalca erimez diyor. Ama inanmiyorum. Avuc kadar kalca yapan insanlar var amacim o degil sadece normal duzeyde olsun istiyorum ne yapmaliyim

Postürün bozuk derken biraz acarmisiniz? Gercekten cok dert edindim elimden ne geldiyse yaptim ama olmuyor hala bacaklarim cok kalin ve kalcam buyuk geriye dogru

kalçasının büyük olduğunu düşünenler genelde postür ( duruş ) bozukluğuna sahiptir. sürekli oturduğumuz için duruşumuz değişmeye başlıyor. anterior pelvic tilt denen durum sende olabilir. tabi genetik olarak kalçanda daha fazla yağ tutuyor da olabilirsin.

kalçasının büyük olduğunu düşünenler genelde postür ( duruş ) bozukluğuna sahiptir. sürekli oturduğumuz için duruşumuz değişmeye başlıyor. anterior pelvic tilt denen durum sende olabilir. tabi genetik olarak kalçanda daha fazla yağ tutuyor da olabilirsin.
Dediginizi arastirdim ve evet benim sorunum bu. Kalcam cok geride duruyor ve bende kambur var. Yururkende istemsizce boynum ilerde yuruyorum kucuklugumden beri. Ve sol omzumda dusuk. Fotograflara baktim kendimi gordum allah sizden razi olsun cok tesekkur ederim. Doktora gidicem

Back
Yukarı