Kalça Yani Popo İlgili Sorunum Var (Erkeğim )

bedo123

Yeni Üye
İyi günler ilk başta bu konu ile araştırma yaptım forumda erkeklerle ilgili hiç bir şey yazmadığından gönül rahatlığıyla konumu açıyorum

düzenli olarak vücut geliştirme yapıyorum (evde ) artık motivasyon amaçlı soyununca o eski şişman halimden eser yok karınım şekillenmiş göğüsüm toplanmış falan fakat eşofmanımı çok azcık arkadan aşşağı indirince vücut olduğu gibi gidiyor fakat ondan sonra kalça bölgem arkaya doğru uzuyor kalça küçültücek hareketler yada program önerirseniz sevinirim

Aynı Sorun Bendede Var Kardeşim , Benim Boy 1,74 Ve Kısa Bulduğum İçin Yapmıyorum Boyumu Biraz Daha Uzamasını Beklicem Ama Haftada 3 Gün Sölediğim Hareketleri Yap 1 Ay Sonra Bişe Kalmaz , Ayaklar Omuz Genişliğinden Dahada Açık Bir Şekilde Squat Eline 5 Kilo Al Ve 4 * 20 Tekrar Yap 25 Tekrarda Olabilir , 2. Hareket Deadlift Ayaklar Dümdüz Bir Şekilde Öne Doğru Eğil yerde Ağırlıgı Alırmış Gibi Eğil Kalk Galiba Buna Kucak Hareketi Diyorlar :) bunuda 4*20 tekrar yap 3. Hareket Yürürken Ayaklarını Birazdaha Geniş Açarak Yürü Ve Böylece Kalça Sıkılaşır önemli olan az ağırlıkla gir çok tekrar yap

cevap

boyumuz nerdeyse aynı ben 15 yaşındayım 1.75 boyum var sitelerde araştırdım kardiyo işe yarar diyorlar evde yaptığım için sadece tempolu yürüyüş yapabilirim

İyi günler ilk başta bu konu ile araştırma yaptım forumda erkeklerle ilgili hiç bir şey yazmadığından gönül rahatlığıyla konumu açıyorum

düzenli olarak vücut geliştirme yapıyorum (evde ) artık motivasyon amaçlı soyununca o eski şişman halimden eser yok karınım şekillenmiş göğüsüm toplanmış falan fakat eşofmanımı çok azcık arkadan aşşağı indirince vücut olduğu gibi gidiyor fakat ondan sonra kalça bölgem arkaya doğru uzuyor kalça küçültücek hareketler yada program önerirseniz sevinirim

kalça 'küçültecek' hareket aramak çözümün % 20' sine odaklanmak. % 80 ' i ise diyet. Kalça küçültmek için Yağ oranınızı azaltın.

diyetle sporla kesin gider diye bir şey de yok zira genetik yapından kaynaklı olabilir kalça şeklin( inşallah öyle değildir). üzerine alınma genel bir sorun bu biraz sakat bir örnek ama bakınız kim kardashian, jennifer lopez, ne kadar diyet spor yapsalar da minik dümdüz bir arkaya sahip olamazlar. genetik yapıdan kaynaklananan kalçayı eritmek, her ne kadar imkansız diye bir şey yoksa da fevkalade zordur

diyetle sporla kesin gider diye bir şey de yok zira genetik yapından kaynaklı olabilir kalça şeklin( inşallah öyle değildir). üzerine alınma genel bir sorun bu biraz sakat bir örnek ama bakınız kim kardashian, jennifer lopez, ne kadar diyet spor yapsalar da minik dümdüz bir arkaya sahip olamazlar. genetik yapıdan kaynaklananan kalçayı eritmek, her ne kadar imkansız diye bir şey yoksa da fevkalade zordur

senin anlatmak istediğin bu mu ?

eu3omg.jpg

Eğer anatomik bozukluktan bahsetmiyorsan katılmıyorum. Çünkü ben örnekteki bayanların poposuna baktığım zaman biraz genetiklerinde tetiklediği güzel ölçüde bir yağ toplanması görüyorum. Hatta biraz cerrahi operasyon bile olabilir. Bayan olmaları da işin ekstrası.

Ben soruyu soran arkadaşın anatomik bozukluğu olduğunu sanmıyorum. Genetik olarak o bölgede yağ toplamaya yatkın olabilir, zor mu erir kolay mı erir bilemem ancak bu kesinlikle erir.

eğer anlatmak istediğin yukardaki fotoğrafsa kafana takma genetikte olabiliyor LeBron Jamesinde kalça yapısı öyle genetik tamamen eğer elleyip yağ geliyorsa eline o zmn yağ vardır ozmn Lunge Walk hareketini ve Squat yapmanı tavsiye ederim yaklaşık 3-4 ay sonra basketbol topu sertliğine gelir :)

piskolojikde olabilir benim kalça ölçüm 91 bana büyük geliyor kilo 72 boy 1.80

Back
Yukarı