Kalça Yakımı?

Merhabalar ben 17 yaşındayım 1.75 boyundayım 67 kiloyum kalça ve basenlerde biraz yağlar var, 1 sene kickboks yaptım birazcık gitti Karın kaslarım Genetik olarak var ama bu yağlardan kurtulamıyorum.VÜcut geliştirmede hangi alet bu yağ yakımına yardımcı oluyor.Şimdiden saolun

bölgesel yag yakımı diye bir şey oldugunu düşünmüyorum.sen acaba sıkılaşmamış yerlerini yag olarak algılıyor olabilir misin ? sıkılaştırmak içinse tam squat ve lunges hareketlerini önerebilirim

lunges,deadlift kesinlikle engellemez.squat ı da zaten engelleyecek şekilde yapamazsın.yani emin ol etkilemez.genelde toplumdaki MİT lerden biride boy uzamasını durdurur şeklinde alakası yok.tam tersi vg vücudu ve kemikleri daha düzgün bir görünüme sokar.yani etkilemez

Ben senin kaç kiloda zorlanacağını bilemem ama 15-20 tekrar yapabileceğin ağırlığı seç ve bil tekrar yap.Birazda cardio ile bisi kalmaz.zaten sporcusun.Başarılar.

Merhabalar ben 17 yaşındayım 1.75 boyundayım 67 kiloyum kalça ve basenlerde biraz yağlar var, 1 sene kickboks yaptım birazcık gitti Karın kaslarım Genetik olarak var ama bu yağlardan kurtulamıyorum.VÜcut geliştirmede hangi alet bu yağ yakımına yardımcı oluyor.Şimdiden saolun

Hiç bir "mucize" makine, ağırlık, vücut egzersizi direk yağlardan kurtulmanı sağlamaz.

Genetiklere bağlı olmak üzere hepimizin bazı vücut bölgeleri ilk olarak yağlanır. Yağ yakımında da durumlar tersine çark eder. İlk alınan bölgelerden yağ vücudu en son terkeder.

Yapman gereken o bölgelerde de yağ oranın azalasıya kadar kalori açığında dengeli bir diyete devam etmek + çalışmak. Bölgesel yağ yakımına ve bundan prim sağlamaya çalışanlara inanmayın.

vücut geliştirme boy kısaltmazda boyunun uzamasına vesile olabilir. çünkü 1 iyi besleneceksin 2 büyüme hormonlarını tetikliyeceksin :)

aynen öyle.... zaten yaşın 17 ve çok büyük ağırlıklar kaldırmayacağın için rahatlıkla yapabilirsin egzersizlerini.( beslenmeye dikkatthums: )

Back
Yukarı