Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaş basenin kaç cm yazar mısın ona göre yorum yapılabilir? 93'ün altındaysa küçüktür ve pek iyi sayılmaz bu durum çünkü bayanların kalçaları genelde 86-93 arası... erkeklerde bildiğim kadarıyla 94-104 arası normal yani ideali... squad ve bacak-baldırı çalıştıran aletlerde kalçaya doğru olan yeri güçlendiren egzersizler bir nevi işini görebilir!
aslında pek sorunluk bir şey yok bence ama sana kötü geliyorsa da tabi bir şey yapmak lazım! sana şöyle diyim. benim 2-3 yıl önce 94'tü, kilom da 78 filandı... şimdi kilom 83 ve basenim 96cm... 2cm fazlalaştı. kiloloyla alakalı bir şey bir de... kilo almayı dene! erkeklerde ince bel iyi derler ama bazıları da kız beli gibi ya çok ince o ne der! mesela benim bel de 76cm çok ince, 82-83 olması lazım!
Koca popolar gibi sönük popolar da estetik değil bence... Kadında hafif bombelisi, erkekte hafif düzümsü makbüldür denilebilinir.
Total hip machine, iç bacak ve basen bölgesi kasları için uygundur. Diğer bacak kaslarını çalıştıran egzersizler de yine bu bölge için faydalı olabilir.
ne güzel abi işte neden belli olmasını istiyosunki bende de tam tersi pantolon giyince belli oluyo ve ben bu durumdan nefret ediyorum..valla abi kalçanın belli olması iyi bişeyse biraz teselli olcam çünkü ben aynaya baktıkça sinir oluyorum
hiç sorma arkadaşım ya bendede aynı durum nefret ediyorum kalçamın belirgin olmasından ve bi türlü kurtulamıorum.. ne yapmalıyım bilen arkadaşlar bi yardımcı olsa bilgilerinizle beni aydınlatsanız..... :d