faroz19
Üye
Arkadaşlar benim sorunum vücut orantısızlığı yani ne yaptıysam şu kalça sorununda kurtulamadım geçen yaz yüzmüştüm az da olsa gitmişti erimişti yani bana öyle geldi ama şimdi yine kocaman duruyor.
Forumu araştırarak açtım bu konuyu buna benzer konular var ama istediğim cevapları bulamadım.Erkeklerde böyle bir sorun görmedim.Büyültmek isteyen varda ben küçültmek istiyorum fakat kalçalarımı sıktığım zaman sertleşiyor yani yağ yok galiba kas sanırsam ama çokda büyük duruyor.Bu durumdan çok rahatsızım acaba bacak hareketlerine ağır girdiğim için mi böyle oluyor anlamıyorum.Doktora gidicem en son çare ameliyat falan düşünüyorum artık o derece çaresizim.Lütfen bana bir tavsiyede bulunun yani her baktığımda moralim daha da düşüyor.
Boyum 1.85
Kilom 82
Göbeğimde de yağ vardı onları erittim yani adonis kası falan belli oluyor karın kaslarıda az biraz ama bu kalça benim moralimi bozmaya yetiyor nasıl yokedicem lütfen yardımcı olun.Antremana haftada 3 gün gidiyorum okul sebebiyle ver ağırlıktan önce 15 dk kardiyo yapıyorum bisiklet ve koşu bandı olmak üzere.Beslenmemede dikkat ediyorum.

Boyum 1.85
Kilom 82
Göbeğimde de yağ vardı onları erittim yani adonis kası falan belli oluyor karın kaslarıda az biraz ama bu kalça benim moralimi bozmaya yetiyor nasıl yokedicem lütfen yardımcı olun.Antremana haftada 3 gün gidiyorum okul sebebiyle ver ağırlıktan önce 15 dk kardiyo yapıyorum bisiklet ve koşu bandı olmak üzere.Beslenmemede dikkat ediyorum.